Радянський і російський співак Йосип Кобзон помер унаслідок того, що у нього прогресував рак – він мав уже четверту стадію цієї хвороби.

Раніше повідомлялося, що удень 30 серпня на 81 році життя помер Йосип Кобзон. Зазначалося, що поховають артиста 2 вересня на Востряковському кладовищі у Москві.

Як розповів Михайло Давчилов, колишній директор Національного медичного дослідницького центру онкології імені Блохіна, де лікувався співак, причиною його смерті стало прогресування раку, передає інформаційна агенція "РИА Новости".

"У нього було онкологічне захворювання, яке почало прогресувати. Це була четверта стадія. Трагедія є колосальною для нас для всіх", – підкреслив медик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Водночас він додав, що Кобзону робили операцію у Німеччині, а після цього той приїхав лікуватися до Росії, де упродовж багатьох років проходив хіміотерапію.

"Вона працювала, хвороба відступала, він їздив на гастролі", – каже Давидов.

До слова, вперше гучно про проблеми зі здоров'ям Кобзона заговорили у 2005 році, коли у нього виявили онкологічне захворювання. Після цього виконавець переніс кілька операцій і курсів хіміотерапії. Двадцятого липня 2018 року його було госпіталізовано у важкому стані.

Відомий російський співак Йосип Кобзон помер. Співака не стало 30 серпня. Про причини смерті наразі не повідомляють.

Нагадаємо, нещодавно 80-річну зірку госпіталізували. Він упав у кому.

Зазначалося, що співак перебуває в стабільно тяжкому стані.

Впродовж 13 років він боровся з онкологічнім захворюванням. У 2004 му артисту зробили першу операцію, в 2009-му - другу.

Наближені народного артиста до останнього відмовлялися визнавати, що його госпіталізація була рядовим явищем. Його дружина Неллі Кобзон відзначала, що співак знаходиться на плановому лікуванні, яке він нібито проходив раз в три місяці.

Нагадаємо, Кобзон чесно зізнався, скільки йому залишилося.

Як повідомляв Знай.ua, сестра Йосифа Кобзона Гелена спростувала інформацію про те, що скандальний співак, який палко підтримує Путіна і ЛДНР впав у кому.

Також Знай.ua писав, що Софія Ротару потрапила до реанімації просто зі сцени.