У мережі піднявся скандал через те, що в Чорноморську зібрався виступити співак українського походження, а нині громадянин РФ Євген Южин.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила користувач мережі Євгенія Завалій.

У 2014 році музикант активно підтримував Антимайдан і стверджував, що в Україні "громадянська війна".

В результаті Южин скасував виступ. Крім того, активісти направили в СБУ запит з проханням заборонити йому в'їзд на територію України.

Крім того він розповів, що скандальний артист намагається приїхати до України з безкоштовним концертом. Завалій відзначив, що організато виступу російського "тенора" намагались переконати українців, що це зовсім інший співак, адже він попередньо змінив своє прізвище.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"До нас в Чорноморськ їде "золотий тенор Росії" з безкоштовним концертом. І організатори на повному серйозі думають, що вони це проведуть. У 2014 році тенор Женя Сильченко (який навчався в моїй гімназії) змінив прізвище на більш російське Южин і писав пости про фашистів і про те, що він їде назавжди, а його мама брала активну участь в "російській весні" і за неперевіреною інформацією в подіях 2 травня", - зазначив активіст.

Також він додав, що наразі скандальний співак не може похвалитись масою концертів та у переважній більшості випадків бере участь у пропагандистських заходах.

"І тепер ось він їде. Останніми роками він гастролює по болотах, бере участь в концертах в підтримку армії агресора і ватних урочистостях 9 травня", - написала Завалій.

У свою чергу музикант відповів, що інформація, яку надала дівчина - недостовірна. Більше того він повністю заперечив свої подяки російській армії та пожалівся на свою хвору матір.

"Люба, прізвище я не міняв - це по-перше, по-друге, ніякі концерти в підтримку армії я не проводжу, а по-третє, моя мама - викладач з хворим серцем , їй 71 рік! Яка російська весна? Не чекав від тебе такої "свині". Ти запитай про все особисто мене і я дам тобі відповіді на всі твої провокаційні пости і посилання. Спасибі, громадськість, за такий інтерес до моєї творчості".

Користувачі мережі зібрали інформацію, яка підтверджує проросійські погляди співака.

Лободі не дають співати в Україні. Нагадаємо, известные российские певцы засветили свои дряблые голоса в "ДНР".

Як повідомляв "Знай.ua", недобиток Януковича осквернив пам'ять Героїв Майдану.

Також "Знай.ua" писав, що Роскомнагляд засудив Україну.