2 вересня Росія проводить в останній шлях російського артиста і депутата Йосипа Кобзона. Попрощатися з ним прийдуть політики, музиканти, спортсмени та прихильники. Але більше всього користувачів мережі цікавить, чи прийде на похорони співака примадонна Алла Пугачова.
Як відомо, в останні роки артисти вели "холодну війну".

Приводом для образ стала автобіографічна книга померлого "Як перед Богом", в якій той грубо відгукнувся про Пугачову. У виразах артист не соромився, обзиваючи Аллу Борисівну "дурною бабою і зарвавшейся зіркою", пишуть російські ЗМІ.

Після чого Пугачова відповіла Кобзону, ставши господинею фестивалю "Пісня року" вона викреслила його прізвище із списку учасників концерту, хоча він там був протягом 24 років, починаючи з 1971 року.

"Між двома зірками була холодна війна - вони не віталися при зустрічі і навіть часом обмінювалися лайками", - стверджують журналісти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще


Правда, на його 75-річчя зірка прийшла. На святковому банкеті вимовила короткий тост: "Бажаю вам 100 років життя. Ваша сім'я абсолютно чудова, чарівна, і ви завжди будете для всіх поколінь еталоном артиста, людини, сім'янина і, звичайно ж, чоловіка. Я, звичайно, тільки на цей вечір, дозволю собі спробувати зробити для вас щось приємне".


При цьому журналісти акцентують на тому, що в 1974-му на конкурсі артистів естради за допомогою саме Кобзона Пугачова отримала премію, а ще через п'ять років він допоміг артистці отримати квартиру в центрі Москви.

Варто відзначити, що в 2009 році на концерті в "Лужниках" "З днем народження, Алла!" Кобзон і Пугачова виконали дуетом "Старий альбом". Так що цілком ймовірно, що Примадонна забуде про образи і прийде попрощатися зі співаком.


Нагадаємо, Дмитро Гордон - відомий український журналіст, розповів, що дуже добре товаришував з Йосипом Кобзоном, російським естрадним співаком і депутатом Держдуми.


Як повідомляв портал "Знай.uа", у так званій "ДНР" глумляться над смертю російського музиканта і депутата Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня 2018 року в одній з Московських клінік.


"Знай.uа" писав, скандальний російський політик і голова ЛДПР Володимир Жириновський збирається звернутися в ЮНЕСКО заради нагородження померлого Йосипа Кобзона.