Вже не перший рік абсолютно кожен має можливість купувати квитки на літак через інтернет. І це дійсно дуже зручно, адже нікуди їхати не потрібно, а лише знайти на сайті список з усіх доступних квитків на певні дати і забронювати, або ж відразу купити.
Далі ми розповімо вам, як правильно користуватися електронними авіаквитками.

Електронний квиток

Електронні авіаквитки: як користуватися

Тут все досить просто. Після того, як ви придбати його на одному зі спеціальних сайтів, вам на пошту прийде маршрут-квитанція. В принципі ви можете її не роздруковувати, а лише вчасно приїхати в аеропорт, щоб пройти реєстрацію, адже всі ваші дані вже будуть там.

Але досвідчені туристи кажуть, що краще завжди мати при собі цю саму квитанцію, її можна просто роздрукувати. Адже ніяка база даних не застрахована від помилок. А з цим документом, ви зможете довести, що ви дійсно купувати квиток.
Але, важливо додати, що якщо в базі даних авіакомпанії не буде ваших даних, то навіть маршрутна квитанція не дає вам права сісти на літак. У такому випадку вас просто не пропустять. Тому перед вильотом в аеропорту можна просто перевірити статус вашого квитка не сайті, де ви його купували, або ж за телефоном авіакомпанії.

Далі ми розповімо, як можна повернути квиток, який купили в інтернеті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Електронні авіаквитки: як користуватися

У будь-якої людини бувають непередбачувані ситуації, за яких доводиться змінювати плани. Тому іноді потрібно і повертати квитки. Якщо з звичайним паперовим все зрозуміло, то з електронним здається все трохи складніше. Але насправді, все гранично просто. Вам потрібно скористатися або ж тим сайтом, де ви купували квиток, або ж сервісом авіакомпанії.
В будь-якому випадку вам потрібно буде заповнити спеціальну форму для повернення, де ви повинні будете вказати свої дані та номер квитка.