Страшне НП сталася на одному з чорноморських курортів: під час прогулянки по морю під відпочиваючими вибухнув гідроцикл.

Інцидент стався в Росії на одному з пляжів села Кабардинка недалеко від Геленджика. У мережі з'явилося відео, на якому відображено момент вибуху. Під час події на гідроциклі каталися чоловік і маленький хлопчик.

На вигляді помітно, що в якийсь момент у гідроцикла вибухнув двигун, через що пасажирів підкинуло в повітря і розкидало в різні боки.

Чоловік і дитина отримали важкі травми і були доставлені в реанімацію.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловік і школяр взяли гідроцикл в оренду, проте він був несправний. Розслідуванням цього інциденту зайнялися правоохоронці.

Ми також писали про те, що путінські окупанти в акваторії Керченської протоки затіяли дуже складну і небезпечну операцію. Відомо, що водолази зайнялися демонтажем допоміжних конструкцій під Кримським мостом.

Так, спеціальні механізми, з допомогою яких занурювали палі, бетонували опори і монтували прольоти автодорожньої частини, більше не потрібні.

Також ми писали, що потужний вибух снаряда в Афганістані вбив одразу чотирьох людей, а ще семеро залишилися без ніг.

Після бою талібів і афганських солдатів одинадцять членів сім'ї Гюль Мірза, 10 з яких діти, знайшли незнайомий предмет за будинком. Двоє малюків підняли його, і 16-річний Джаліл зрозумів, що це небезпечно: він спробував вирвати ракету, але в сутичці вона впала і вибухнула.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у дніпровській обласній лікарні зупинилося серце 48-річного старшого сержанта, який врятував життя власної дочки, накривши її собою в момент вибуху.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що cемеро дітей підірвалися на боєприпасі.