Реалії життя українців не такі райдужні, як ми звикли чути від чиновників. Аби переконатися у цьому остаточно, достатньо просто ретельніше придивитися навкруги.


Тотальна бідність: як насправді живуть українці?


Навіть у самісінькому серці нашої держави досі панують злидні – пенсіонери змушені шукати їжу просто на смітниках, тому що офіційних виплат їм вистачить хіба що на ліки, і це у кращому випадку.

Показовий у цьому плані знімок опублікував на своїй сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер:

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


"Це Київ. Подільський Район. Так виглядає наша Реальність. І вона не така красива як картинки на білбордах і рекламних роликах на телебаченні, де всілякі політики вкотре обіцяють нам світле і щасливе майбутнє. Адже деякі скажуть, що таке було завжди. При будь-якій владі знаходилися люди, які порпалися в сміттєвих баках. І це правда. Вони дійсно були. Але такої кількості жебраків старих біля баків, як зараз, не було ніколи. І це дійсно страшно. А ще найстрашніше почути від доньки питання - а що ці бабуся та дідусь шукають у смітнику?", - прокоментував Шнайдер.


Дивіться: експерти про бідність в Україні та прогнози на майбутнє


Нагадаємо, українці зможуть отримати компенсацію за витрачені на вищу освіту гроші.
Як повідомляв Знай.ua, на сьогодні 108 громадян України знаходяться в італійських в'язницях за звинуваченням в нелегальному перевезенні мігрантів.
Також Знай.ua писав, ціни на бензин в Україні злетіли до небес за добу.