Поки курс долара в Україні рветься вгору, Національний банк (НБУ) пообіцяв робити все для того, щоб в кінці 2018 року підтримувати гривню в доступних для економіки межах. Про це заявив глава Ради Нацбанку Богдан Данилишин, передає "5 канал".

курс валют

"Умов для панічних настроїв я не бачу. Хочу сказати, що повторення ситуації, яку ми мали на початку 2014-го і в 2015 році, у нас вже не буде. Для цього немає відповідних умов", – підкреслив Данилишин.

Нагадаємо, в лютому 2015 року був досягнутий історичний максимум офіційного курсу долара – 30,01 грн. В цілому за 2015 рік гривня знецінилася в півтора рази.

За прогнозами Данилишина, в кінці 2018 року курс складе 28,5 гривні за долар.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

обмінник

Данилишин зазначив, що НБУ буде робити все можливе для згладжування шоків і підтримки національної валюти в тих межах, які будуть задовольняти умовам розвитку економіки країни.

За його словами, вже навесні-2019 долар, ймовірно, буде дешевшати.

курс валют

Ми раніше писали про те, що якщо ви є власником Mastercard, Google, як повідомляється, відстежує, чи впливають ваші звички покупок на онлайн-рекламу в офлайн-покупках за останній рік. Згідно зі звітом Bloomberg, опублікованому сьогодні, секретна угода між двома компаніями була укладена після чотирьох років переговорів.

Ні Google, ні Mastercard публічно не оголосили про партнерство, і жодна з компаній не повідомила своїм клієнтам, що їх офлайн-покупки, зроблені в магазинах, відстежуються через історію купівлі Mastercard і корелюються з інтерактивними взаємодіями. Як Google, так і Mastercard говорять, що дані анонімні, щоб захистити особисту інформацію.

Повідомляється, що Google оплатила Mastercard мільйони доларів за дані про те, що люди купують.

Нагадаємо розкрили секрети великих заробітків в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", чергове подорожчання газу для промисловості також позначиться на цінах товарів і послуг.

Також раніше "Знай.uа" писав про те, що ще один міністр вирішив посадити українців на "дієту"