На днях велика європейська мережа міжнародних автобусних пасажирських перевезень назвала найбільш завантажений автобусний маршрут з України в ЄС - лінія Київ-Варшава. Про це в інтерв'ю ЦТС повідомив Андріс Подгорнійс, гендиректор і власник компанії Ecolines, яка здійснює міжнародні автобусні перевезення з України.

Як повідомляє гендиректор компанії Ecolines, найбільша на сьогодні кількість перевезених пасажирів на міжнародних рейсах - це між Україною і Польщею.

"Що стосується міжнародних рейсів, то найбільша завантаженість - це все-таки Київ-Варшава. Ну і взагалі, у Польщі ми їздимо і з центральної частини (України, - ред.), і з Одеси через Хмельницький", - зазначив Подгорнійс.

Варто відзначити, найпопулярнішим внутрішнім автобусним маршрутом (який виконується компанією під брендом Autolux) став маршрут Київ-Одеса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

До речі, Польща залишається однією з найпопулярніших країн для трудової міграції серед українців. Ця країна приваблює українців високою зарплатою, територіальною близькістю до України і великою кількістю вакансій для бажаючих працевлаштуватися. Кількість українців, які працевлаштовані і тимчасово проживають у Польщі, постійно зростає. За останніми даними, в сусідній країні живуть і працюю близько мільйона громадян України.

Нагадаємо, американський волонтер корпусу миру Кеті Джонс проїхалася в звичайному плацкартному вагоні поїзда, за маршрутом з Києва в Чернівці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в прес-службі авіакомпанії Bravo Airways повідомили про запуск нових рейсів в польський Люблін з трьох українських міст. Відтепер повітряним простором Польщі можна буде потрапити з Києва, Харкова та Херсона.

Також Знай.uа" писав, угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відкриває п'ять нових маршрутів з України, а також збільшує частоту рейсів за маршрутом Київ-Лісабон.