Харківські активісти організували своєрідну акцію у зв'язку зі смертю відомого радянського та російського співака Йосипа Кобзона.

Даний флешмоб анонсували організатори в соціальній мережі Facebook.

Відомо, що ініціатори акції закликають усіх прийти під диппредставництва РФ і принести туди дитячі пірамідки. Це є посиланням до гучної історії, коли Кобзон відвідав дитячу лікарню в Сімферополі і вручив 8-річному хлопчикові пірамідку для дворічної дитини. З безглуздого подарунка і промовистого погляду пацієнта фото, на якому зафіксовано момент дарування, швидко стало мемом.

пірамідка, Кобзон

"Партія "Демократична Сокира" хоче висловити своє співчуття з приводу смерті Йосипа Кобзона. Точніше, з приводу того, що він, активний пропагандист війни на Донбасі і окупації українського Криму, помер не на лаві підсудних і не у в'язниці", - написали організатори акції.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Захід відбудеться сьогодні о 18:00 під стінами консульства Росії на вулиці Максиміліанівській, 22.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що на популярного радянського співака Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня, готувався замах. Два десятиліття тому в російській столиці в готелі "Інтурист" поруч з Кремлем, де розташовувався офіс Кобзона, прогримів потужний вибух. Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що організатори злочину так і не були знайдені. Співробітники УФСБ Москви тоді відразу виключили версію про теракт.

Варто нагадати, що 2 вересня Росія проводить в останній шлях російського артиста і депутата Йосипа Кобзона. Попрощатися з ним прийдуть політики, музиканти, спортсмени та прихильники.

Але найбільше користувачів мережі цікавить, чи прийде на похорони співака примадонна Алла Пугачова. Як відомо, в останні роки артисти вели "холодну війну".

Нагадаємо, мережа гуде, згадуючи пірамідки та інші "подвиги" улюбленця Путіна і "героя ДНР".

Як повідомляв Знай.uа, що наговорив улюбленець Путіна і Захарченка про Україну.

Знай.uа писав, помер Йосип Кобзон.