Раніше судимого депутата міської думи міста Режа (Свердловська область) 50-річного Євгена Сурніна розшукує поліція. Відомо, що днями політик влаштував різанину, і сховався втечею.

Про це стало відомо завдяки повідомленню джерела в міській адміністрації.

Російські журналісти звернулися за коментарем до керівника прес-служби ГУ МВС по Свердловській області Валерія Горєлих.

"У населеному пункті, про який йде мова, 29 серпня ввечері від диспетчера швидкої допомоги надходило повідомлення про заподіяння поранення, завданого колючо-ріжучим предметом, в квартирі будинку на околиці міста в мікрорайоні 6-й квартал, непрацюючому місцевому жителю 1972 року народження", повідомив Горєлих.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За його словами, на місце події особисто виїжджав т.в.о. начальника ОВС Сергій Пятинін. Встановлено, що підозрюваний після інциденту вийшов з будинку, сів у машину і зник у невідомому напрямку. Поранений був госпіталізований.

"На розшук зник чоловіка, підозрюваного у тяжкому злочині, орієнтовані чергові наряди поліції Режа. Цей злочин не відноситься до підслідності МВС, усі зібрані матеріали вже передані нашим колегам з СК для прийняття процесуального рішення. За якою статтею може бути порушено кримінальну справу, залежатиме від висновків лікарів про ступінь тяжкості поранення", — додав Валерій Горєлих. В СУ СК РФ від коментарів з приводу події поки відмовилися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки у місті Орландо чоловік викрав чотирьох дітей, через добу заручників знайшли мертвими. За інформацією американських ЗМІ жертвами викрадачів опинилися діти у віці 1,6,10 та 11 років.

Відомо, що чоловік скоїв самогубство в туалеті. За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка.

Варто нагадати, що на Дніпропетровщині знайшли мертвою дівчинку 2004 року народження, яка зникла напередодні. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в facebook.

Нагадаємо, танцюючий коп підстрелив невинного.

Як повідомляв Знай.uа, ФСБ провалила гучне викрадення з України.

Знай.uа писав, з дискотеки на кладовище: спливли деталі звірячого вбивства школярки у Дніпрі.