Суїцид двох підлітків, які в п'ятницю, 31 серпня, вистрибнули з вікна ТРЦ "Мост сіті" в Дніпрі, не пов'язаний з грою Момо.


Про це повідомила керівник прес-служби поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська:

"Жодних даних про МОМО в зв'язку з цією історією у нас немає. Я не знаю, хто це придумав".


18-річний хлопець і 16-річна дівчина приїхали в Дніпро з Києва кілька днів тому. Там вони жили в апартаментах "Міст сіті". Коли поліція зайшла в їх номер, то побачила на підлозі розкидані троянди. Також пелюстки троянд лежали біля телефонів молодих людей на асфальті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Також в обласній поліції не підтверджують і те, що 13-річна спортсменка з Кривого Рогу Софія К.. вистрибнула з 6 поверху через Момо. Таку версію висловлювала мама дівчинки. "У нас взагалі немає ніяких даних про зв'язок з Момо", - говорить Старчевська. Софія вижила і зараз знаходиться в лікарні, їй потрібно буде дуже складне і довге лікування.


Нагадаємо, 4 червня, на арт-хуторі Обирок (Чернігівська область) застрелився відомий український режисер та мандрівник Леонід Кантер.

Його брати - Гліб і Дмитро, разом із матір'ю вже вилетіли з Ізраїлю, аби попрощатися, але час та місце поховання поки тримають у таємниці.
Про те, що покійний залишив листа своїм рідним, розповів його колега, режисер Олександр Чуба. Одна з найближчих подруг режисера Леоніда Кантера Катерина Мізіна написала на своїй сторінці в Facebook, що його самогубство не було імпульсивним, а цілком обдуманим і холоднокровним.
"Леонід Кантер вирішив помандрувати далі. Смерть - це нове народження", - прокоментувала вона.
Подейкували, що Леонід часто називав себе язичником, але аж ніяк не християнином: для них самогубство вважається тяжким гріхом. Він навіть не хрестив своїх дітей. Решта друзів вважають такий вибір, м'яко кажучи, безвідповідальним.


Як повідомляв раніше Знай.ua, бідність та злидні штовхають українців на злочин. Останнім часом кияни масово скаржаться на небезпечну банду грабіжників, які нападають на людей та зривають з них прикраси.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.
У Дніпровському районі зловмисники обікрали жінку. Їх, за словами постраждалої, було семеро.


"Зловмисники в складі банди з 7 людей зірвали з шиї жінки золотий ланцюжок і зникли під прикриттям поплічників. Нехай у них горить земля під ногами", - написали в групі.


Також Знай.ua писав про те, що 6 червня в Буенос-Айресі знайшли тіло сестри королеви Нідерландів Інес Соррегьєту в її власній квартирі. Правоохоронці схиляються до версії про самогубство.