У зв’язку із загибеллю ватажка терористів Олександра Захарченка стало відомо про те, що у ДНР оголошено надзвичайний стан. Більше закритий в'їзд і виїзд з Донецька, передає Inside Donetsk.


Окрім того, було опубліковано відео з місця загибелі Захарченка, повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.


"Відео з місця загибелі глави ДНР Олександра Захарченко. Центр Донецька зараз оточений сотнями метрів від місця вибуху в кафе. Введено надзвичайний стан. Виїзд з ДНР закритий", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Нагадаємо, ми писали про те, що Кремль планує призначити нового ватажка терористів "ДНР" замість Олександра Захарченка, який займає цю "посаду" з листопада 2014 року.
Як заявив військовий оглядач Юрій Карін в інтерв'ю "Апострофу".

Так, він додав, що "зміна влади" може відбутися вже у вересні. Очікується, що місце Захарченка займе менш одіозна особистість.

"На місце Захарченка в найближчі тижні Кремлем буде призначена більш зручна кандидатура. Це буде фігура без поганого шлейфу, судимості і крові на руках", - розповів Карін. "У вересні в Донецьк прибуде комісія з Росії, яка знайде зловживання владою, бардак та інше для усунення Захарченка з посади. Хто буде замість Захарченка? Суть одна - буде нова маріонетка Кремля, прізвище якої зовсім не важливе...", - додав він.


Разом з тим варто відзначити, що з окупованого путінськими бойовиками Донецька українськими спецслужбами до Києва доставлений так званий "міністр культури ДНР" Юрій Лекстутес.


Як повідомляв раніше Знай.ua, окупанти на Донбасі щомісяця втрачають "відомих командирів", таких як загиблі "Гіві" та "Моторола".
Цю інформацію повідомив ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко в інтерв'ю RT.

"Насправді у нас кожен місяць гинуть хлопці, теж відомі командири, просто вони менше спілкувалися з журналістами", — заявив Захарченко.


Лідер бойовиків підкреслив, що на війні "це нормальне явище", а кожен із загиблих командирів терористів "знав, на що йде".
Крім того, Захарченко дав обіцянку наступного тижня оприлюднити особисті дані організаторів і виконавців убивств проросійських найманців.


Також Знай.ua писав про те, що на окупованій території Донецької області незабаром може відбутися зміна "влади", яка буде включати відсторонення нинішнього очільника Олександра Захарченко і його помічника Олександра Тимофєєва, відомого як Саша Ташкент.