Київське "Динамо" планує придбати форварда шотландського "Рейнджерс" Альфредо Морелоса.

Про це повідомляє Daily Mail.

За даними англійської видань, "Динамо" збирається віддати за колумбійця близько 8 млн євро. Рейнджерс, в свою чергу, не планує продавати 22-річного футболіста і пропонує йому поліпшені фінансові умови. Щоб гравець залишився в команді, клуб готовий збільшити зарплату Морелоса до 1,7 млн євро в рік.

Цього літа Морелоса хотів придбати французький Бордо, який пропонував за гравця 4 млн євро, однак отримав відмову.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нападник Торіно МьБайе Ньянг, інтерес до якого медіа приписували Динамо, переходить в Ренн.

Також турецькі ЗМІ повідомляли, що Динамо - претендент на придбання алжирського півзахисника турецького Галатасарая Софіана Фегулі.

Перед цим Динамо висунуло пропозицію в розмірі 2,5 млн євро Сент-Етьєну за нападника Роберта Берича. Також повідомлялося, що Динамо і московський Спартак претендують на підписання форварда латвійського Вентспілса Аделеке Акиньеме.

Пізніше з'явилася інформація, що "Динамо" відмовилося від планів підписати сербського нападника ПАОКа Александара Прийовича.

Раніше повідомлялося, що у своїй автобіографії Олександр Шовковський поділився невідомими раніше подробицями кар'єри в київському "Динамо".

Як розповідає екс-голкіпер київського "Динамо", віце-президент УЄФА і старший брат президента київського клубу Ігоря Суркіса Григорій Суркіс в 2013 році піддав жорсткій критиці пост Шовковського в Facebook.

Публікація була присвячена подіям 2013 року, а точніше – цинічному розгону мітингу студентів проти Віктора Януковича на Майдані.

"Коли прочитав новини про розгоні студентів, я не зміг додзвонитися до сина, який жив тоді в Михайлівському провулку. Після цього на своїй сторінці у Фейсбуці я розмістив пост про те, що як громадянин і представник народу (а значить, сам народ) маю право на свою точку зору, а тому ніхто не має права закривати мені рот. Тому йду в парк Шевченка, щоб продемонструвати свою позицію", – згадує воротар.

Нагадаємо, "Динамо" представило нову ігрову форму: вражаюче відео.

Як повідомляв Знай.ua, капітан "Динамо" визнаний кращим гравцем чемпіонату УПЛ.

Также Знай.ua писав, зараз таке уявити неможливо: легенда "Динамо" розкрив всі секрети.