Після загибелі ватажка ДНР Олександра Захарченка з’явилась реакція української та російської сторін.


Керівник апарату СБУ Ігор Гуськов висловив припущення, що загибель Захарченка стала результатом внутрішніх конфліктів у середовищі бойовиків.


Екс-директор ФСБ, у свою чергу, звинуватив у всьому українську сторону.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще


До ФСБ приєдналась одіозна прес-секретар російського МЗС Марії Захарова.


Лічені хвилини тому стало відомо про те, що зв’язку із загибеллю ватажка терористів Олександра Захарченка стало відомо про те, що у ДНР оголошено надзвичайний стан. Більше закритий в'їзд і виїзд з Донецька, передає Inside Donetsk.


Нагадаємо, ватажок ДНР 42-річний Олександр Захарченко був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепаратист" на вулиці Пушкіна в Донецьку в п'ятницю, 31 серпня.
У відомому серед терористів кафе "Сепаратист" стався потужний вибух. В результаті якого серйозно постраждала одна людина. Пізніше стало відомо, що на момент події близько заклади знаходилися машини кортежу Захарченко.


Джерела повідомляють, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко.
Саме він і став тим потерпілим. Поранення стало смертельним для голови терористів.


На місце події прибуло безліч машин екстрених служб, включаючи поліцію, ДАІ і швидку допомогу. Вся територія оточена на даний момент. Стало відомо про ще трьох постраждалих в результаті вибуху. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.


Як повідомляв раніше Знай.ua, стало відомо, що в результаті вибуху бомби в центрі Донецька глава ДНР Олександр Захарченко отримав смертельне поранення. Захарченко помер в лікарні, куди його доставили після вибуху.

Крім того, інформацію про загибель Захарченко підтвердив депутат ДНР Владислав Бриг.
Як багато хто вже знає, сам вибух стався у кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна, яке розташоване в кількох сотнях метрів від резиденції Захарченка. На місці працюють рятувальники, спецслужби і вибухотехніки.
За попередніми даними, повідомляється про трьох постраждалих.


Також Знай.ua писав про те, що Кремль планує призначити нового ватажка терористів "ДНР" замість Олександра Захарченка, який займає цю "посаду" з листопада 2014 року.