"Ґвалтував і бив дітей": у притулку Одеси сталося страшне НП
В одному з дитячих притулків Одеси 16-річний підліток ґвалтував і бив дітей протягом декількох місяців.
Як повідомив радник глави Одеський обласної державної адміністрації з питань захисту прав дітей Артем Поланський в Facebook, хлопець потрапив у заклад в 2015 році, будучи з вигляду тихим і болючим.


"Приблизно з грудня 2017 року він почав шукати вихід своїм "бісів". А саме - бродити вночі голим по притулку, ґвалтувати дітей молодшої групи, а у разі відмови - знущатися над ними і бив", - написав він.
За словами Поланського, ситуація спливла зовсім випадково 30 серпня, коли обласна служба у справах дітей намагалася влаштувати цього підлітка в дитячий будинок сімейного типу, а з'ясувалося, що він знаходиться в психіатричній лікарні з дигнозом "девіантна поведінка і сексуальні розлади".

Предупреждение: прошу особо впечатлительных не читать этот текст. Я думал, что мы не услышим о бывшем начальнике...

Posted by Artyom Polanskiy on Tuesday, 4 September 2018

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще


"При спробі працівниками обласної служби у справах дітей встановити психологічний стан Д. та інших дітей, з'ясувалося, що чудесним чином з притулку пропали всі карти психологічної роботи з дітьми, журнал спостережень. Цих документів просто немає. Велася якась робота не велася - невідомо. Жодної картки. Жодного запису", - підкреслив радник.
Він також зазначив, що найбільше постраждав 8-річний хлопчик, він три місяці спав під ліжком і боявся вставати вночі в туалет.
Нагадаємо, в столичному дитсадку LeapKids приховують факти знущань над дітьми і відмовляються повертати гроші батькам.
«Елітний» дитсадок Києва LeapKids, що називає себе «Академією щастя», із завидною регулярністю стає фігурантом скандалів.
Як розповіли батьки одного з дітей, що відвідували дошкільний заклад, їх дитина не витримав в садку більше двох тижнів.
«Він приходив побитий, ми запросили відео з камер спостереження, але нам його не дали», — повідомила мати дитини. Батьки припускають, що їх дитина була побита кимось з інших дітей, в той час, як вихователі залишили без уваги.

Як повідомляв "Знай.uа", що Няня-чудовисько задушила дитину перед камерою.
Також "Знай.uа" писав, батьки посивіли, подивившись записи камер дитячого саду.