У Києві спалахнув черговий скандал з маршрутником, який виставив з автобуса матір загиблого бійця АТО.

Про це зазначила Леся Горбенко на своїй сторінці у Facebook.

Наразі вже відомо, що сам інцидент стався 6 вересня о 12:15 в автобусі, що їде за маршрутом село Лютіж - площа Шевченка.

Потерпіла розповіла, що водій себе вів дуже грубо та не добирав слова у спілкуванні. Більше того всі до одного пасажири автобуса стали на бік водія та жодного слова заперечення так і не вимовили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Всі пасажири автобуса, місцеві сепаратисти були на стороні водія. Жінки на фото кричали: "Вийдіть з автобуса, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія!" Тикали, грубили, хамили", - розповідає мати загиблого Героя.

Що стосується водія, то він не тільки порушив права жінки, а й образив її, назвавши безсовісною.

"Ви безсовісні, ви позбавляєте мене зарплати, мені держава за вас не платить", - кричав водій. Добив фразою молодий хлопець на першому сидінні, молодший за віком за нашого загиблого сина: "Це ваші проблеми, чому ми повинні всі через вас страждати". Поліція на дзвінок не відповідає. Ми в цій країні безправні і беззахисні. Такі, як ми, заважають їм жити", - поділилася вона своїм криком душі згорьована мати.

Пост Горбенко викликав суспільний резонанс, і люди залишили під ним безліч обурених коментарів через байдужість пасажирів і нахабну поведінку водія.

"Може, цей крик душі матері загиблого бійця долетить до потрібних вух! Ганьба таким водіям і таким людям!", "Треба було спалити автобус разом з усім тим бидлом. І поліція б одразу приїхала, і мудаків б у країні менше стало", "Бидло, бидло, бидло", "Гниди! Таких виродків, як цей водила і решта біомаси, потрібно карати по справeдлівості, а нe за законом!", "Тільки пи*дити", "Нехай на своїй шкурі пізнають ваш біль. Бажаю їм безкоштовного проїзду з такої ж нагоди, як у вас. Вибачте за грубість", "Жах", "Покидьків у нас вистачає", "Геть сепарів!" - пишуть обурені користувачі.

Разом з тим, у коментарях звернули увагу і на таку проблему, як дозвіл учасників АТО і членів їх сімей так поводитися з собою. Люди наголошують, що прощати хамам порушення своїх прав не можна, і за них треба боротися законними методами.

"Безправні ті, хто дозволяє порушувати свої права. Коли мене відмовилися перевозити, я викликав поліцію по 102. Водій висадив усіх пасажирів до іншого автобуса і чекав зі мною поліцію. Результат - водій залишився без заробітку за один маршрут і на нього наклали штраф (офіційний лист прийшов з повідомленням про це)", - пише учасник АТО Олег Войт.

Як ветерани АТО ведут бої з маршрутниками

Нагадаємо, в Херсоні їздить диво-маршрутка.

Як повідомляв "Знай.ua", маршрутник порізав ветерана АТО.

Також "Знай.ua" писав, що маршрутники вичавлять з киян останні копійки.