Про те, що після окупації Крим вже не той, знають всі. Скільки вже було в соціальних мережах правдивих фотографій і відео з порожніх пляжів в розпал туристичного сезону. Але росіяни продовжують вірити телевізору, в якому путінські пропагандисти сурмлять про натовпи відпочиваючих і розкішне життя кримчан в окупації. Однак, все ж деякі перевірили на "своїй шкурі", як це відпочивати в Кримнаші.

Користувач RoksolanaToday&Крим оприлюднив у своєму Twitter скрін з поста російської туристки з Тюмені, в якому описані враження про відпочинок в анексованому Криму, зокрема, в Алушті. Треба сказати, що руссо туристо не пошкодувала часу і видала цілий опус цих самих вражень.

"Дуже любила Крим, відпочивала в ньому з 2010 року, враження завжди просто позитивні, хотілося повертатися знову і знову. АЛЕ! Після відпочинку в цьому році ми в Крим більше не поїдемо! І іншим не радимо", - пише туристка.

Дамочку з Тюмені в першу чергу вразило обслуговування в місцевих закладах. Жінка засмучена, що її не дуже добре зустрічали і "за її ж гроші, їй хотілося більш приємного сервісу".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я не проти платити гроші, але мені хочеться витрачати їх з задоволенням. Обслуговування і спілкування деяких офіціантів залишає бажати кращого, і таких 75%. До того ж якість страв і подача не скрізь відповідають ціні", - продовжує росіянка.

Також туристку "вразило" ставлення місцевих жителів до відпочиваючих. За словами жінки, їй скрізь хамили, а ще, на її думку, кримчани дуже жадібні і шукають легких грошей. Крім того, мешканка Тюмені поскаржилася на бруд і бомжів, яких у місті дуже багато.

"Огидно брудне місто. Смітників мало, урн практично немає. Антисанітарія повна. Я давно не бачила такої кількості бомжів на лавках у парках. Дуже пригнічує все це. Містечко саме по собі нічим не примітне", - написала росіянка.

Сумно те, що росіяни не розуміють, що саме Путін і його окупація довели процвітаючий український Крим до такого стану.

Нагадаємо, у Криму стався новий хімічний викид, люди в паніці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що страшні наслідки хіматаки у Криму зняли на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що окупанти назвали винних у екологічній катастрофі в Криму.