Це ДНР-дєтка! Саме так позначили бойовики зникнення одного з центрових терористів і за сумісництвом письменника-зірку ДНР - Захара Прілепіна.

Куди подівся командир Прилепін нікому невідомо, брати по "цеху" повідомляють, що зник з соцмереж і сховався від публічної діяльності.

Раніше був активним користувачем соцмереж, видавав до 30-ти постів за день. Тепер же четверту добу командира не чутно і не видно. Хіба сказати більше нічого? - жартують колеги.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Сказати йому нічого, зрозуміло. Забавляє сама ситуація. Його поплічників з "батальоному" бізнесу гребуть, а він в сторонці тихесенько. На допит в донецьке РВВС був викликаний комбат колишнього батальйону Захара Прілепіна Сергій Фомченков"
- сказано в повідомленні.

Як повідомляє Телеграм-канал "Правда Донбасу" з посиланням на джерело з колишнього батальйону Прілепіна, Фомченков підозрюється в диверсії та самовільної передачі зброї батальйону корпусу.

"Вибух гранати під час тих подій з блокуванням Праги минулого тижня. Хоча боєць з позивним "Циган", який і підірвав гранату, вже притягнуто до відповідальності"
- повідомило джерело.

Нагадаємо, що батальйон Прілепіна був роззброєний мирним шляхом і увійшов під командування "МВС" терористичної "ДНР", а Фомченков і начальник ракетно-артилерійського озброєння корпусу позивний "Араб" були арештовані.

Соратники командира понесли покарання, а де ж командир?

На даний момент місцезнаходження командира Прілепіна невідомо. Але відразу ясно, що за таку самоволку повинен відповісти сповна або вже відповів?

"Знай.иа" повідомляє про останні події в "ДНР" схопили вбивцю Захарченко за рік вперед: фотодоказ. Рупори Кремля разом з брехливими пропагандистами сепаратистів активно поширюють інформацію, що в "ДНР" затримали "агента СБУ" Олександра Погорєлова, який нібито убив ватажка бойовиків Олександра Захарченко.

"Знай.иа" раніше стало відомо, що Курченко нишком купив "ДНР": ЗМІ розкрили подробиці.