В окупованому путінськими бойовиками Криму в місті Сімферополь місцеві комуністи провели акцію протесту проти російської пенсійної реформи.

Завдяки повідомленню "Крым. Реалии" стало відомо, що на мітингу представники КПРФ вигукували критичні гасла на адресу російського прем'єра Дмитра Медведєва та його уряду. Варто зазначити, що вперше на подібних мітингах прозвучала критика і на адресу Володимира Путіна.

В акції взяли участь більше трьох десятків людей – в основному представники КПРФ і Союзу радянських офіцерів Криму. Виступаючі вважають, що їхні попередні вимоги не були почуті Медведєвим і Путіним".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Мітингувальники називали "людожерською" пенсійну реформу. Перший секретар кримського комітету КПРФ Сергій Богатиренко заявив, що "Єдина Росія за 20 років навчилася робити дві речі – красти і брехати"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трасу Київ-Одеса мітингувальники перекрили: розлючені українці, яким набрид аварійний стан дорожнього покриття, хочуть достукатися до влади і змусити виправляти ситуацію.

Організатори акції розповіли, що на 17 км траси (де знаходиться поворот до села Круглик), ДТП відбуваються настільки часто, що тільки встигай фіксувати. На цій ділянці не вистачає освітлення, попереджувальних знаків, так і ремонт цій дорозі зовсім не завадив би. Місцеві вважають, що ці заходи зменшать кількість аварій.

Варто нагадати, що історія з химатакой в Криму в самому розпалі. Жителі Армянська продовжують скаржитися на головні болі, втому і погане самопочуття. Пов'язують ці симптоми з викидом над містом невідомої речовини.

Влада продовжує стверджувати, що все нормально, ніякої хіматаки не було, в повітрі все чисто. Але постраждалі мешканці стверджують інакше:

"Нам говорять, що все добре, що нічого не повинно заважати. Як же не заважає, коли ми прокидаємося з головними болями, та з першінням в горлі".

Нагадаємо, пекельний вибух до смерті перелякав кримчан, соцмережі в паніці.

Як повідомляв Знай.uа запроданка Путіна розбурхала українців "правдою" про Крим.

Знай.uа писав, в отруєному Криму з'явилася "кислотна роса".