Російські школи, як відомо, не славляться ідеальної безпекою. Про це в черговий раз нагадав шокуючий інцидент в одній з челябінських шкіл. Так, розгніваний знущаннями над своїм сином чоловік побив малолітнього кривдника.

Про те стало відомо завдяки повідомленням прес-служби регіонального УМВС Росії.

Жахливий інцидент стався 20 вересня у школі номер 42. Під час перерви хлопчик підвів батька до п'ятикласника і сказав: "Ось він!" На захист своєї дитини чоловік схопив учня за шию і почав штовхати в живіт, при цьому вимовляючи нецензурну лайку. Хлопчик зміг вирватися, але на вулиці його спіймала дружина нападника.

Після цього батьки почали удвох розправлятися з дитиною. Побої виявили вчителі. П'ятикласника було доставлено до лікарні. Мама постраждалого написала заяву в поліцію, і за даним фактом почалася перевірка. Інцидентом також зацікавилася уповноважений з прав дитини в Челябінській області Ірина Буторіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Будемо розбиратися з ситуацією, з понеділка підключимося. Встановимо, чи всі необхідні заходи були вжиті з боку школи, і дамо оцінку діям посадових осіб", — сказала вона.

Оперативний коментар отримати в навчальному закладі не вдалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що школяр зі Львова став переможцем дванадцятих Міжнародних молодіжних дебатів у Братиславі. Відомо, що хлопець навчається у львівському ліцеї №28 Ярема-Лука Єлейко. Дебати пройшли 20 вересня. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства освіти і науки України.

Так, в Міжнародних дебатах брали участь 24 учні з різних країн, які отримали першість на національному етапі відбору у країнах Центральної та Східної Європи.

Варто нагадати, що в Закарпатті відбувся черговий спалах кору - захворіло 18 дітей загальноосвітньої школи в селі Горонда Мукачівського району. Про це повідомила завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського лабораторного центру МОЗ Вікторія Тимчик.

Нагадаємо, безпечність вчительки ледь не коштувала першокласнику життя.

Як повідомляв Знай.uа розсічена губа і залякування: сина АТОшника жорстоко побили за патріотичну зачіску.

Знай.uа писав, смертельна інфекція відправила українців до реанімації.