Метеорологічні супутники показали, що в наступні дні українців засипле першим снігом.

Так, засніжить деякі райони Закарпаття. Про це повідомляє "Новини Закарапаття".

карта супутника

Так за прогнозом синоптиків, випаде сніг та очікується мороз до – 2 градусів за Цельсієм. Опади в першу чергу слід чекати в гірських районах області, а саме в Рахівському,Тячівському, Міжгірському, Воловецькому та частково Хустському районах.

сніг

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така досить холодна погода протримається до середини тижня, а далі температура повітря потрохи підніматиметься.

Додамо, що синоптики розповіли, якими будуть осінні місяці. Так за прогнозом метеорологів, вже в перший тиждень жовтня Україну накриють заморозки і дощі. Жовтень планує бути не по-осінньо холодним місяцем.

Погода на понеділок, 24 вересня

У понеділок, 24 вересня, для українців починається справжнє погодне випробування: до країни прийшов потужний циклон і приніс з собою затяжні зливи з поривчастим холодним вітром.

Дивіться: Чого чекати українцям від цієї осені

Нагадаємо, столицю Канади Оттаву та околиці атакував надпотужний торнадо, спричинивши масштабні руйнування, що призвели до перебоїв з подачею електроенергії.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попереджають про серйозну небезпеку, у звязку з можливими паводками. В річках басейнів Сяну та Дністра рівень води може піднятися значно вище норми.

Також Знай.ua писав про те, що автомобілі, що плавають в калюжах, дерева, що перекривають дороги, вибиті вікна і обвалені стовпи - ось невеликий перелік того, що залишила після себе непогода.

У зв'язку з погіршенням погодних умов, пропонуємо згадати основні правила поведінки при посиленні вітру.