курс валют
курс валют

На порозі кризи: що буде з гривнею до кінця 2018

Після помилкової курсової політики цього літа, НБУ обрав правильну тактику. Якщо Україна грамотно вийде на валютний ринок цієї осені, то прогнози для гривні не гірші, хоча навіть оптимістичний сценарій передбачає подорожчання долара. Так вважає директор Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

В Одесі потяг їхав з трупом підлітка на даху

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На станції Одеса-Застава 1 три підлітка з Одеси влаштували небезпечну гру на даху вагона, що призвело до трагедії.

"Діти залізли на потяг у момент його відправлення, - розповідають в "Укрзалізниці". - Двоє з них вчасно зіскочили з нього, а ось третього хлопчика вдарило струмом. Тільки коли поїзд приїхав на станцію Одеса-Порт, тіло загиблого одинадцятирічного хлопчика знайшов черговий по переїзду".

Понівечені останки всюди: переповнений автобус потрапив у страшну аварію, багато жертв

У понеділок, 24 вересня, стало відомо про жахливу ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якої загинуло п'ять людей, ще одна людина постраждала. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на представників регіонального управління МВС. Повідомляється, що на дорозі сталося зіткнення легкового автомобіля і пасажирського автобуса.

Курт Волкер
Курт Волкер

США зібрали докази агресії РФ на Донбасі

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США. Про це він повідомив в інтерв'ю російському радіо "Ехо Москви", відповідаючи на питання про те, що знає США про присутність російських регулярних військ в Україні.

нігерійські пірати
нігерійські пірати

Український моряк потрапив у полон до піратів в Нігерії

На торговому судні MV Glarus, на яке в Нігерії напали пірати, перебували троє українців. Про це повідомляє прес-служба МЗС. Пірати взяли в заручники 12 з 19 моряків, один з яких був українцем. Інші 7 членів екіпажу перебувають на стоянці у місті Порт-Харкорт.