Минуло всього три дні, як головна красуня країни вже позбулась омріяної корони. У Вероніки Дідусенко її забрали через те, що дівчина порушила правила участі в конкурсі. Йдеться про те, що згідно з правилами заборонено брати участь матерям і заміжнім. А у Вероніки, як виявилось є син і вона була заміжня.

Як стало відомо, Дідусенко мама 4-річного хлопчика, який, за чутками, у неї народився в шлюбі з якимось іноземцем.

Вероніка Дідусенко

Виконавчий директор оргкомітету конкурсу краси "Міс Україна" Вікторія Кіосе підтвердила, що екс-"Міс" була заміжня і в неї є дитина. При цьому перед подачею заявки на участь всі учасниці конкурсу підписують згоду з правилами його проведення.

конкурс краси

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сама ж красуня рішенням комісії категорично не згодна, більш того, планує їхати до Китаю на світовий конкурс.

Організаторам конкурсу дівчина заявила, що вимоги до учасниць конкурсів краси - бути незаміжньою і без дітей - це дискримінація прав таких, як вона.

Тим часом за Вероніку в соцмережах заступається засновник і керуючий партнер компанії CFC Consulting піарник Геннадій Курочка. Він, зокрема, співпрацював з Адміністрацією президента і просував українських артистів на "Євробаченні". Курочка також вважає, що дитина не повинна бути перешкодою при виступі на конкурсі краси.

А 23 вересня Курочка на своїй сторінці в Facebook зазначив, що перебуває у стосунах з Веронікою Дідусенко.

Дивіться: Як обирали найкрасивішу українку

Нагадаємо, 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць із 15 тисяч.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі показали найгарячіші кадри "Міс Україна 2018".

Також Знай.ua писав про те, що головна красуня України планувала витратити призовий фонд у 300 тисяч гривень на підтримку обдарованих дітей.