Один з американських салонів краси так хотів зробити собі рекламу, аби заманити клієнтів, що перестарався. Відео з жіночим манікюром вийшло занадто страхітливим, тому швидше за все такі місця будуть оминати десятою дорогою.


На кадрах видно, як майстер спеціальним обладнанням спилює довгий ніготь у формі долоні. Коли дивишся на ці пальці, складається враження – "ріжуть по живому".


Ролик вже зібрав купу гнівних коментарів:

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У мене починає боліти живіт при вигляді цих нігтів", "Хто робить такий огидний манікюр?", - задаються питаннями користувачі.


Дивіться: жахіття у салоні краси


Небезпека салонів краси: як вберегтися від інфекцій

Небезпечний манікюр
Небезпечний манікюр


Втім, це не єдина небезпека салону – полоскотати собі нерви. Насправді, ви можете отримати купу проблем після "свіженького манікюру", навіть не здогадуючись про це. Аби захиститися, краще не ходіть на прийом до тих, хто робить процедури вдома.

Небезпечний манікюр
Небезпечний манікюр


Для таких людей ви не більше, ніж додатковий спосіб заробітку, ваше перебування там ніде не записано, тому підчепити інфекцію – можете не скаржитися. У салоні теж можуть чекати неприємності. Існує ризик потрапити до рук непрофесійного майстра.

Приміром, не розрахує відстань капілярів до поверхні шкіри, завдасть вам болю під час обрізного манікюру.

Небезпечний манікюр
Небезпечний манікюр


Ідеальний варіант – коли всі інструменти стерилізують просто при вас, не соромтеся про це просити, за законом маєте повне право спостерігати за процесом термічної обробки. Думаєте, перебільшення?

Небезпечний манікюр
Небезпечний манікюр

Тоді згадайте статистику захворювання на ВІЛ: дуже часто туди потрапляють саме жінки після походу у салон краси, передаються також онкологічні хвороби, достатнього одного необережного руху чи порізу під час сушіння нігтів, або впливу світла від ультрафіолетової лампи.

Розвивається часто і грибок, а тим, хто схильний до алергічних реакцій, взагалі краще відмовитися від нарощування нігтів.


Дивіться: Зайшла на манікюр, вийшла з гепатитом (розслідування)


Нагадаємо, таксу з онкологією врятував 3D-принтер.
Як повідомляв Знай.ua, відома співачка втрачає волосся.
Також Знай.ua писав, знайдено найкращу гімнастику для обличчя, яка замінить процедури у салонах краси.