У мережі оприлюднили фото зустрічі Володимира Путіна та Олександра Лукашенка, яке одразу ж стало об'єктом жорсткого тролінгу користувачів.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін
Олександр Лукашенко і Володимир Путін

Мережу буквально підірвала нова аномалія зі зростом Путіна, адже на фото президенту Білорусі довелося трохи "воротити" ноги.

У Facebook опублікували фото президента Росії Володимира Путіна і президента Білорусі Олександра Лукашенка, на якому Путін буквально на кілька сантиметрів нижчий за свого колегу, хоча за офіційними даними, зріст президента Росії близько 170 см, а "батьки" — 185 см.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пост на своїй сторінці розмістив користувач Alexander Bumb, підписавши: "Чудеса кремлівського фотошопу. Зріст Лукашенка 185 см, зріст Путіна 162 см. Лукашенці неслабо вкоротили ноги".

Користувачі одразу ж взялися коментувати кумендний інфопривід

"вкоротили тільки ноги, а могли б заради х**ла і голову відрізати".

Підписники згодні з автором посту та іронізують, що Путін однозначно повинен бути вищим, щоб росіяни продовжували відчувати свою велич: "Лукашенка зменшили і він став надзвичайно товстеньким, ну так, на всяк випадок, а то подумає народ в Росії, що у них президент — міль карликова, а тут аж цілий великанище!".

"А приробили б голову Лукашенка до тіла Медведєва, так батька взагалі нижче Пу був би", "Всі пропорції батьці порушили"; "Могли взагалі їх зробити одного зросту"; "Може знайшли двійника вище" — пишуть користувачі під фото.

Нагадаємо, зріст президента РФ Володимира Путіна істотно нижче заявленого.

Це в черговий раз підтвердилося на інавгурації мера Москви Сергія Собяніна. Про це написав у своєму блозі політолог Олексій Голобуцький, передає Politeka.


Як писав раніше Знай.ua, в інтернеті користувачі знову здіймають хвилю насмішок та гострих висловлювань з приводу нестабільної зовнішності російського президента.

Володимир Путін

Користувачі мережі знову підозрюють, що Кремль не відправляє на офіційні зустрічі теперішнього президента Володимира Путіна. На цей раз посіяло сумніви фото глави російської держави під час переговорів з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо.


Також Знай.ua писав про те, що у мережі знову засумнівалися в тому, що президент Росії Володимир Путін - справжній. Зокрема, знову спливла версія про "двійника".