Популярний російський блогер Ілля Варламов, відомий розповідями про подорожі у мережі, шокував користувачів власною правдою про Крим.

Блогер розповів про зміни, які відбулися у Криму через чотири роки після окупації Росією.

Побувавши у Севастополі, Варламов помітив, що, незважаючи на брехню російської пропаганди і адептів "руского міра", життя у місті значно погіршилось.

"Уже чотири роки Севастополь живе під прапором Росії, однак з кожним днем стає дедалі гірше. Крим міг бути чудовим європейським курортом, а Севастополь - місцем його головної сили. Однак сьогодні півострів не може сперечатися за туристів навіть з банальною Туреччиною", - розповів Варламов.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, після захоплення Криму Росією у 2014 році, життя на півострові катастрофічно погіршилося. При цьому місцеве населення за звичкою продовжує звинувачувати у всіх своїх бідах "хохлів" і "бандерівців".

Нагадаємо, про те, що після окупації Крим вже не той, знають всі.

Скільки вже було в соціальних мережах правдивих фотографій і відео з порожніх пляжів в розпал туристичного сезону. Але росіяни продовжують вірити телевізору, в якому путінські пропагандисти сурмлять про натовпи відпочиваючих і розкішне життя кримчан в окупації. Однак, все ж деякі перевірили на "своїй шкурі", як це відпочивати в Кримнаші.

Користувач RoksolanaToday&Крим оприлюднив у своєму Twitter скрін з поста російської туристки з Тюмені, в якому описані враження про відпочинок в анексованому Криму, зокрема, в Алушті. Треба сказати, що руссо туристо не пошкодувала часу і видала цілий опус цих самих вражень.


Як писав раніше Знай.ua, у анексованому Криму настрої людей із кожним днем погіршуються.

Ситуація тут чимдалі, тим складніша – екологічні катастрофи, крах єдиної валюти, яка ходить на півострові (нехай і російського рубля), бідність та невідомість.


Також Знай.ua писав про те, що колишній депутат Держдуми РФ Сергій Марков і політик Микита Ісаєв в ефірі пропагандистської програми "60 минут" на телеканалі "Россия 1" заявили, що до окупованого Криму не їдуть туристи через божевільні ціни.