У Дріпрі жінка жорстоко побила свого чоловіка.

Про це місцевим поліцейським по спецлінії 102 повідомив постраждалий, передає ІА "МІСТ-ДНІПРО" з посиланням на прес-службу патрульної поліції в Дніпрі.

Коли патрульні прибули на місце події, чоловік знаходився у сусідів в пригніченому стані.

За словами потерпілого, дружина у стані алкогольного сп'яніння вела себе неадекватно. Вона почала розбивати меблі, посуд, жбурнула в нього сокиру. Через деякий час жінка пригрозила відкрити газ і підірвати будинок, а також зарізала квочку і повісила її на ворота біля будинку.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після розмови з потерпілим, патрульні прийшли на подвір'я заявника. Там вони побачили вищезгадану жінку, яка тут же накинулася на чоловіка з кулаками у присутності поліцейських.

Правоохоронцям довелося застосувати фізичну силу і наручники, щоб заспокоїти неадекватну. Її доставили в Новокодацьке відділення поліції для з'ясування усіх обставин такої поведінки.

Нагадаємо, у Москві побили бронзову призерку фіналу юніорської серії Гран-прі з фігурного катання Софію Поліщук.

17-річна дівчина поверталася додому після тренування, коли до неї підійшов старий знайомий — хлопець, з яким Софія раніше дружила і тренувалася. З ревнощів він почав приставати до фігуристкою і виривати у неї телефон.

Поліщук телефон не віддала, за що нападник кілька разів ударив її по обличчю, а потім почав душити. Дівчині вдалося відбитися, після чого вона звернулася в лікарню і подала заяву в поліцію.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома киянка, яку знають як директора по зв'язках з громадськістю однієї з громадських організацій і практикуючого психолога, зробила на своїй сторінці в facebook сенсаційне визнання.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Києві літня жінка побила 11-річну дівчинку за те, що та викинула шматок пінопласту в сміттєвий бак. Потім накинулася з кулаками на її батька.