В "Укрзалізниці" відбулись зміни, перевізник перезентує свій новий корпоративний логотип.


Про це повідомили представники компанії на офіційному сайті.

"Легендарний знак Укрзалізниці змінюється. Тепер він поєднує кращі традиції компанії і її потужний потенціал розвитку. Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" оновила корпоративний логотип", - йдеться в повідомленні.

старий логотип

В "Укрзалізниці" зазначили, що презентація оновленого логотипу відбудеться у четвер, 27 вересня, на Центральному залізничному вокзалі у Києві.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про те, що символізує оновлений логотип, як велася робота над новою айдентикой, коли новий логотип з'явиться на рухомому складі та об'єктах інфраструктури і формі залізничників, уточнять на презентації.

Там можна буде зустрітися за поставити питання також в. о. голови правління Євгену Кравцову і директор креативного агентства Galagan Наталії Закашанській.

Дивіться:

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запустить новий нічний експрес за напрямком Київ-Лисичанськ вже в неділю, 30 вересня. На сьогодні цей маршрут є одним найпопулярніших серед пасажирів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вівторок, 25 вересня, в Києві "без оголошення війни" скасували декілька рейсів електричок.

Комунальники розповіли, що у ранковий час тимчасово зупинено рух маршрутів: 7408, 7415/16, 7423; 7306, 7315/16, 7325. З якої причини це сталося і коли робота відновиться, пояснити ніхто не потрудився.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні з'явиться оновлений вид транспорту: це п'ять рейкових автобусів, які їздитимуть від вокзалу "Київ-Пасажирський" до міжнародного аеропорту "Бориспіль".