У залі прильотів аеропорту Бориспіль оголосили термінову евакуацію через спрацювання сигналізації, яка нібито зафіксувала пожежу.

Про це повідомив адвокат Олег Тарасенко, який годину тому прилетів з Берліна.

Так, він розповів, що пасажири одного з рейсів вже встигли пройти прикордонний контроль, проте у приміщенні спрацювала пожежна безпека, через що люди терміново покинули приміщення.

Крім того він розповів, що евакуація пройшла доволі спокійно, ніхто з пасажирів не панікував та спокійно слідував всім командам рятувальників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ми пройшли прикордонний контроль, і почалися оголошення про те, що в приміщенні виникла пожежа, на багатьох мовах, і - "просимо вас покинути приміщення". Всі вийшли, ніхто не панікував, не бігав, і до того ж на вулиці побачили одну пожежну машину - на той момент, коли сідали в автобус", -повідомив він.

Речниця аеропорту Бориспіль Тетяна Ярош повідомила, що пожежі в аеропорту немає. Проте дати ствердної відповіді про термінову евакуацію та приїзд рятувальників вона відмовилась коментувати у доволі грубій формі.

"Навіщо вам ця інформація? Аби розколихнути подію, зробити якусь новину сенсаційну? Я просто не розумію. Я не знаходжуся в терміналі, і я вам можу сказати, що до мене ця інформація не надходила. Я можу звернутися, але думаю, що мені більше не дадуть інформацію, тому що пожежі не було і евакуювати когось немає потреби. Добре, протягом 5 днів ми вам відповімо", -сказала вона.

Крім того пізніше Ярош заявила, що сигналізація в аеропорту спрацювала цілком випадково, після чого приїхали рятувальники.

Разом з тим варто відзначити, що найбільший європейський лоукостер Ryanair знову надумав страйкувати. На черговий страйк працівники збираються вийти цієх п'ятниці.

"Ірландський бюджетний перевізник через страйк у п'ятницю скасовує 190 рейсів; зачепило 30 тисяч пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що акція протесту працівників компанії охопить відразу декілька європейських країн. Повідомляється, що стайки пройдуть у Бельгії, Німеччині, Голандії, Італії, Іспанії та Португалії.

Наразі вже відомо, що за день страйку популярний лоукост мав би обслужити більше 400 тисяч пасажирів по всьому світу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екіпажі авіакомпанії Ryanair оголосили про страйк 28 вересня, яка пройде в Іспанії, Італії, Бельгії, Нідерландах та Португалії.

В Україні з'явився власний лоукостер.

Нагадаємо, європейський лоукостер створює базу в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", до України зайде ще одна авіакомпанія.

Також "Знай.ua" писав, що український лоукостер сидить без літаків і не продає квитки.