Депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна позбавили права на водіння транспортних засобів на 1 рік. Крім того, він зобов'язаний виплатити штарф в розмірі 10,2 тис. гривень за водіння у п'яному вигляді.

водій авто
водій авто

Як сказано в протоколі поліції, 23 червня у Кропивницькому Березкін у п'яному вигляді керував автомобілем Mercedes-Benz GL500 4 Matic. Він також різко відмовився проходити перевірку на наявність в його крові алкоголю, ознаки того, що депутат перебуває в неадекватному стані зафіксували копи.

поліція
поліція

На записі з поліцейського відеореєстратора видно, що спочатку за кермом автомобіля перебував Березкін. Тільки коли копи зупинили машину за кермо пересів охоронець депутата.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вже 27 вересня в Україні набудуть чинності нові правила паркування автомобілів. Закон покликаний ліквідувати стихійне паркування.

Паркування
Паркування

Про це повідомляють ЗМІ.

Нові правила передбачають деякі нововведення у системі паркування на вулицях українських міст.

Так, новим законом передбачається введення фото і відеофіксації правопорушень при паркуванні транспортних засобів, у тому числі і за несплату вартості послуг паркування.

Відмічається, що обов'язковою є наявність не менше двох зображень транспортного засобу, отриманих з різних або протилежних ракурсів.

"Режим фотозйомки (відеозапису) передбачає здійснення уповноваженою посадовою особою фото/відео фіксації обставин порушення правил зупинки, стоянки або паркування транспортних засобів, а саме: дати, часу (моменту), місця розташування транспортного засобу по відношенню до нерухомих об'єктів і/або географічних координат, інших ознак наявності складу адміністративного правопорушення", - йдеться в законі

Нагадаємо, космічні штрафи змусять водіїв робити те, що вони не люблять.

Як повідомляв "Знай.ua", пішоходи зможуть "штрафувати" водіїв.

Також "Знай.ua" писав, що київських водіїв продовжать доїти за потрійним тарифом.