Станом на ранок 27 вересня на Донбасі за добу поранені п'ятеро українських військових. Бойовики 25 разів обстрілювали позиції наших захисників, зокрема із заборонених калібрів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Донбас
Донбас

Неспокійно було біля Кримського, Пісків, Золотого. Переважно ворог цілив з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Донбас
Донбас

З потужних мінометів російські окупанти атакували опорні пункти бійців ЗСУ біля Гнутового.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищили і двоє поранені", - йдеться в повідомленні.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Зранку бойовики вже здійснили 7 обстрілів з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Ранкове зведення на 07:00 27 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 26 вересня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 26 september 2018

Раніше ми писали, що скандально відомий російський письменник Захар Прилєпін, що воював у рядах бойовиків "ДНР" і втік з Донбасу, розповів, як колись міг убити президента Російської Федерації Бориса Єльцина.


В інтерв'ю російському виданню терорист розповів, що колись працював в охороні.

"Я був залучений зі своїм відділенням ОМОНу в якості охорони під час його виступу і стояв в одному метрі від нього, і у мене в куртці був пістолет. На прицілі не тримав, але з деякою іронією подумав, що треба ж, президент стоїть поруч, а у мене пістолет в руці", - розповів Прилєпін.

Цікаво, але разом з тим бойовик не посоромився наполегливо підкреслити, що він є затятим супротивником терору".

Також повідомлялося, що спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США. Про це він повідомив в інтерв'ю російському радіо "Ехо Москви", відповідаючи на питання про те, що знає США про присутність російських регулярних військ в Україні.

Нагадаємо, з'явився трейлер фільму "Донбас", який завоював серця критиків у Каннах.

Також Знай.ua писав, що США зібрали докази агресії РФ на Донбасі.

Окрім цього, Знай.ua писав, що Прилепін розповів, як замислився про вбивство президента.