Похолодання, що так різко атакувало українців, незабаром відступить: стихія ще дозволить порадіти теплим грошей. Так, протягом найближчої доби очікуються короткочасні дощі, а потім настане довгоочікуване потепління.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

У четвер, 27 вересня, холодний циклон буде утримувати холодну погоду по всій території країни, всьому виною поле підвищеного атмосферного тиску.

В цей день опади не очікуються ніде, окрім Рівненської, Волинської та Львівської областей. Швидкість вітру може досягати 15-20 метрів на секунду. Вночі стовпчик термометра опуститься до 4-9 градусів на заході, від 1 до 6 - на сході, півдні та більшості центральних областей.

У Києві вночі та вранці можливий невеликий дощ, удень опадів не очікується. Вночі температура 6-8 вище нуля, вдень - від 12 до 14.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У п'ятницю, 28 вересня, дощі обійдуть Україну стороною. Швидкість вітру може сягати від 5 до 10 метрів на секунду. Вночі стовпчик термометра триматиметься на рівні 5-10 градусів, вдень від 17 до 22 вище нуля.

Стихія не на жарт розійшлася у Львові

У місті поривчастий вітер повикручував дерева, пошкодив лінії електропередач і зніс конструкції зупинок громадського транспорту. Біля Липинської Державної служби звалилося дерево, обірвавши дроти і перекривши одну смугу руху. Те ж саме сталося на Ткацькій, де дерево перекрило рух, впавши перед в'їздом на парковку.

Нагадаємо, Києву повернуть гарячу воду. Міська рада відхилила вимоги "Нафтогазу", тому Київська міськадміністрація вже почала роботу по врегулюванню всім обридлого питання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український уряд і представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що економних українців змусять заплатити двічі, влада вигадала новий спосіб обдерти "простих смертних".