Дискваліфікована "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко зробила гучну заяву щодо "дискримінаційних" правил конкурсу краси. За її словами, насправді більшість учасниць конкурсу "Міс Україна" перебувають у шлюбі.

Про це Дідусенко, 27 вересня, під час прес-конференції в Києві. Як уже відомо, красую позбавили почесного звання вже через кілька днів після конкурсу.Причиною скандалу стало те, що 23-річна киянка порушила правила конкурсу, приховавши інформацію про те, що у неї є дитина, і що він перебувала у шлюбі.

"Більшість учасниць конкурсу знаходяться в цивільному шлюбі. Тобто по факту вони заміжні в очах організаторів конкурсу. Цей пункт давно пора переглянути. Воно все настільки не актуальне, що його потрібно переглядати", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сьогодні ж Дідусенко озвучила намір боротися за зміну правил конкурсу краси не тільки в Україні, а й глобально.

"Дитину ніхто не ховав. Ці фото були на сторінці моєї мами і просто диво, що ніхто не помітив їх раніше. Вважаю, що це Божий знак. Тепер я повинна докласти всіх зусиль для того, щоб це дискримінаційне правило було скасовано", - додала вона.

Дивіться: Прес-конференція з Веронікою Дідусенко

Прес-конференція Вероніки Дідусенко

Geplaatst door MasterManagement op Donderdag 27 september 2018

Нагадаємо, соцмережі розділились на два табори. Одні вперто захищають учасницю конкурсу краси, інші ж підтримують рішення жюрі, щодо дискваліфікації "Міс Україна" та називають ї брехухою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-Міс Україна заявила, що не збирається віддавати корону інший конкурсантці. Більш того, Дідусенко заявила, що сама поїде в Китай, представляти Україну на конкурсі краси "Міс Світу".

Також Знай.ua писав про те, що за Вероніку в соцмережах заступається засновник і керуючий партнер компанії CFC Consulting піарник Геннадій Курочка. Він, зокрема, співпрацював з Адміністрацією президента і просував українських артистів на "Євробаченні". Курочка також вважає, що дитина не повинна бути перешкодою при виступі на конкурсі краси.