Голова політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко розповів, які настрої простежуються у жителів тимчасово окупованих територій Донбасу.

Докладно про ситуацію, що склалася в ОРДЛО, Романенко розповів в ефірі програми "Напівранок", - передає "Хвиля".

Так, глава політпрограм виходив з даних соцдослідження, над яким Український інститут майбутнього працював у вересні 2018 року. Проект, проведений на території Донбасу, оголив безліч важливих моментів стосовно того, як мирні жителі ставляться до України в цілому, як дивляться на Російську Федерацію і що думають про майбутній розвиток конфлікту.

Рекомендуємо переглянути весь ефір на відео нижче.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вагітна українка розповіла про звірства бойовиків

Мешканка України, яка потрапила у полон до бойовиків на третьому місяці вагітності, розповіла про нелюдські знущання, які їй довелося пережити.

"Минулого тижня я говорила з людиною, якоу взяли у полон у ОРДЛО два місяці тому. Вона показувала мені свої покалічені струмом ноги. І вже рік знаходиться на розгляді Кабміну закон про військових злочинців. Він встановлює відповідальність за злочини проти людства і військові злочини у відповідності з міжнародним правом. Без цього закону ми в ситуації, коли за всі роки війни суд виніс лише один вирок за військові злочини", - розповіла Олександра Матвійчук - керівник організації "Центр громадянських свобод".

Нагадаємо, як відбувалося роззброєння "батальйона", "замкомбата" в якому був скандальний російський письменник Захар Прилєпін.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для того, аби підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченка.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що після смерті Захарченка Прилепін не зміг втримати язика за зубами.