Про те, що ватажка терористів так званої "ДНР" Олександра Захарченка ліквідують восени, добре знали у "команді" іншого бойовика, Дениса Пушиліна, котрий після цього зайняв його місце.
Принаймні, так стверджує на своїй сторінці у соцмережі колишній ватажок терористів "ДНР", екс-співробітник ФСБ Ігор Гіркін (Стрєлков).

Переговори про ліквідацію Захарченка

Мова йде про аудіозапис переговорів, опублікованих СБУ, між помічником Пушиліна Олександром Лаврентьєвим і двома невідомими. Терористи обговорювали ліквідацію ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Підтвердження з Донецька, що це не "укро-фейк" - тільки що я отримав. Персонажа впізнали і його ідентифікація за голосом і манерою мовлення у знайомих з ним людей не викликає сумнівів. Підтверджено також, що - зовсім точно - зазначена людина працювала в команді Пушиліна і була одним з його найближчих людей як мінімум у червні цього року. Всі інші висновки робіть самостійно. Я ж, на підставі почутого, схильний вважати, що в команді Пушиліна знали про "якісь події", які мають відбутися із Захарченком у вересні", - написав Гіркін, коментуючи запис.


Як відомо, силовики припускають, що до розробки плану ліквідації ватажка терористів "ДНР" Олександра причетний Денис Пушилін. На записі Лаврентьєв звертається до співрозмовника із тим, аби "вирішити питання Захарченка", при чому навіть у встановлені терміни, вересень 2018 року.

На його місце невідомий пропонує поставити Пушиліна, "зливши" всіх інших.
Цікаво, що більшість політичних експертів сходяться на одній думці: Кремль вже не настільки зацікавлений у фінансуванні так званої "ДНР", тому що вона не виправдала себе. Натомість Путін, керуючись "порадами" Суркова, таким чином дистанціювався від всього, що відбувається між терористами.


Крім того, бойовики легко могли скористатися вбивством Захарченка на свою користь, аби знову почати "поділ" окупованих територій.


Дивіться: СБУ отримала аудіозапис підготовки Пушиліним остаточного вирішення "проблеми Захарченка"


Нагадаємо, скандальна російська співачка дала вказівку терористам на Донбасі.
Як повідомляв Знай.ua, на Донбасі ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" та "Сирена".
Також Знай.ua писав, названо замовників Захарченка.