У студії скандальної російської пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" спалахнув новий скандал пов'язаний з Україною.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так,цього разу екс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко відзначилася доволі неоднозначними заявами, назвавши столицю Російської Федерації, Москву, української.

Зокрема, скандальна екс-нардеп заявила, що нинішню столицю Росії, Москву засновано великим київським князем.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Завжди задає мені син питання про Київську Русь, про те, як утворилася Московія. Я кажу: "А ти знаєш, син, що в 1147 році Москву заснував син київського князя Юрія Долгорукого?" Він каже: "Як?". А я кажу: "Ось так! Це все наше! Чого відмовлятися, я не розумію? Це все наше!", - поділилася міркуваннями Бондаренко, і як завжди виступила на стороні окупанта.

У свою чергу скандальний ведчуй програми Володимир Соловйов відразу ж намагався пояснити слова Бондаренко на свій лад, вкотре присвоївши історії Київської Русі для Росії. Так, він продовжив гнути лінію, яка була приведене російськими вченими, які постійно заявляють, що правонаступнецею Київської Русі стала Московія, а вже потім Росія.

"Все ваше, тільки є одна проблема: Київ - мати міст руських. Поверніть бабусю на батьківщину. Повертайтеся в лоно, повертайтеся в Русь. А то що ви там собі забули в Україні?", - заявив Соловйов.

Після заяви скандального ведучого Бондаренко відразу ж змінила свою думку та повністю погодилась з Соловйовим, зазначивши, що у Росії та Україна одна спільна історія.

Перервав неймовірно цікавий діалог скандальний персон не менш одіозний український політолог Василь Вакаров, який висловив свою думку щодо прозвучали в студії слів. Він запропонував Русь в українському форматі - зі столицею в Києві і двома мовами, але пріоритетом тільки для українського.

"Заради Бога, ввійдете української областю!", - поставив крапку в цій дискусії рупор Кремля.

Разом з тим варто відзначити, що російська делегація в ООН поскаржилася на погрози з боку України під час 39-ї сесії Ради з прав людини ООН в Нью-Йорку.

Дивне і абсурдне звинувачення висловив голова робочої групи з міжнародно-правових питань при постпредстві окупованого Криму при президенті Росії Олександр Молохов. Відео можна переглянути за посиланням.

За його словами, загрози з боку української делегації в ООН нібито звучали на адресу представника анексованого Криму Сергія Пінчука.

Росіяни, які незаконно окупували український півострів, порушують права людини в анексованому Криму, а також проводять масові обшуки та арешти кримських татар, заявили про "санкції США, ЄС і України проти Криму і утиск прав людей".

Квартири, дача і італійська вілла Володимира Соловйова

Нагадаємо, коло Путіна кишить "живими джерелами" розвідки США.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін з'явився на жіночому форумі і став посміховиськом у мережі.

Також "Знай.ua" писав, що після втечі з Донбасу путінська шавка Прилепін загадково зник.