Українські правохоронці зовсім нещодавно знайшли обезглавлене тіло було виявлено на узбіччі автодороги "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що про дуже дивну знахідку правоохоронцям повідомив 19 річний хлопець, який проїжджав повз цього місця та відразу ж викликав слідчо-оперативну групу.

Відразу ж по приїзду поліцейські виявили тіло обезголовленого чоловіка з ушкодженням тіла, які характерні при потраплянні у ДТП. Крім того після тривалих пошуків неподалік від місця, де лежало тіло знайшли голову.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що голова департаменту комунікації МВС Артем Шевченко розповів про особливо тяжкі злочини, які були скоєні проти українських активістів та журналістів у 2018 році. Про це, а також про те, чи рухаються справи, він написав на своїй Facebook сторінці.

"Вбивство Ірини Ноздровської на Київщині – повністю розкрито, підозрюваний вже став обвинуваченим і навіть підсудним, замовного характеру злочину не встановлено.

У замаху на вбивство Устименка в Одесі – розкрито, 2 підозрювані від позавчора - під вартою, слідство триває;

Вбивство Олешка "Сармата" у Бердянську – розкрито гарячим слідом, 5 підозрюваних - під вартою з часу скоєння злочину, виконавець дав свідчення щодо замовника, його встановлено і шукають;

Замах на вбивство Гандзюк у Херсоні – розкрито незважаючи на помилку на першому етапі, 5 підозрюваних включно з організатором – під вартою, замовників продовжують шукати поліція і СБУ, яка веде окреме провадження саме щодо пошуку замовників злочину;

Замах на вбивство Козьми і Кузаконя в Одесі – розкрито, 3 підозрюваних – під вартою, слідство триває;

Вчора витримували паузу, бо чекали рішень суду про запобіжні заходи підозрюваним у нападах на Михайлика і Устименка в...

Geplaatst door Artem Shevchenko op Vrijdag 28 september 2018

Замах на вбивство Михайлика в Одесі – розкрито, 3 підозрюваних від учора - під вартою, слідство і пошук замовників триває", - написав на сторінці Шевченко.

Хто замовив активістів? | Катя Гандзюк питає Порошенка

Нагадаємо, у Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явились нові деталі пекельного знущання "бердичівського педофіла" над донькою.

Також "Знай.ua" писав, до чого призвело насильство над сестрами Хачатурян.