"Укрзалізниця" слідом за презентацією оновленого логотипу компанії планує продемонструвати новий вид бланків залізничних квитків. Таку інформацію повідомляє видання LB.ua.

Слід уточнити, що на даний момент на квитках намальований російський потяг ЕР-200. Він проходив за маршрутом Москва-Санкт-Петербург, так що ніякого відношення до України він не має.

Вимоги до форми бланків встановлюються порядком, який був затверджений в 2013 році спільним наказом Міністерства інфраструктури та Міністерства доходів і зборів. До того ж, його погодженням займалися Мінфін, Нацбанк, СБУ і Держслужба з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Старий квіток

У 2017 році в "Укрзалізниці" вже придумали новий дизайн бланка проїзного документа. Його відправили на узгодження, але з причини реформи Міністерства доходів і зборів, яке перенаправилось в Державну фіскальну службу, проект призупинили, а також попросили внести зміни.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Зараз нова версія дизайну вже готова, вона узгоджується всередині компанії. Після цього проект перенаправлять в Міністерство інфраструктури і далі у встановленій законом послідовності.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Укрзалізниця" прийняла рішення закрити кілька популярних маршрутів. Так, відзначається, що дане питання торкнулося поїздів західного напрямку.

У компанії повідомляють, що причиною стала необхідність проведення ремонтних робіт на ділянці Жмеринка-Гречани. Унаслідок цього в ряд маршрутів будуть внесені зміни. Саме тому вже зараз на час закінчено продаж квитків за вказаним напрямом.

Також раніше стало відомо, скільки заробляють чиновники на "Укрзалізниці", поки якість в поїздах, санітарні норми стають все гірше, а ціни за проїзд - все вище.

Один з пасажирів розповів про задуху і неприємний запах у вагонах. Постраждалою під час поїздки в поїзді стала вагітна жінка, яка втратила свідомість через брак свіжого повітря. Як відзначив обурений пасажир, дівчину не тільки не перевели в інший вагон, але до кінця поїздки до неї навіть не прийшов лікар.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що "Укрзалізниця" потрапила в новий скандал з пасажирами.

Також Знай.UA розповів, що Росія поставила ультиматум "Укрзалізниці".