Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко розповів про рішення судів щодо заборонних заходів відносно нападників на українських активістів в 2018 році.

Відповідну публікацію Шевченко розмістив у Facebook.

[embed]https://www.facebook.com/artem.shevchenko.9/posts/10217831414999516?__xts__

За вбивства Ноздровской на Київщині справа повністю розкрито, підозрюваний вже став обвинуваченим і навіть підсудним. Судом не було встановлено замовний характер злочину.

По замаху на вбивство Устименко в Одесі справа розкрита і на даний момент двоє підозрюваних з 26 вересня перебувають під вартою, а слідство триває.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Справа про вбивство Олешка "Сармата" у Бердянську розкрито по гарячих слідах і 5 підозрюваних перебувають під вартою з моменту вчинення злочину.

Виконавець вбивства дав свідчення щодо замовника. Його особа встановлена і він розшукується правоохоронними органами.

Справа про замах на вбивство Гандзюк в Херсоні розкрито незважаючи на помилку на першому етапі. Зараз 5 підозрюваних у справі, включаючи організатора під вартою. Замовника вбивства продовжує шукати поліція і СБУ, які відкрили окреме провадження щодо пошуку замовника злочину.

Справа про вбивство Козьми і Кузаконя в Одесі розкрита. На даний момент 3 підозрюваних перебувають під вартою, слідство у справі триває.

Він повідомив, що чотири з п'яти злочинів поки не розкриті повністю, коли всі підозрювані затримані, процесуально стали обвинуваченими та виробництва передається в суд. Так само їхню провину треба ще довести в суді.

Глава прес-служби також повідомив, що Нацполіція працює справно, і "вважати, що розслідування відбуваються тільки тому, що активісти піднімають ажіотаж... так само невірно, як вважати, що земля обертається під впливом інерції від руху людей, які за нею ходять".

Нагадаємо, у "ДНР" загрожують підтримати акцію еко-активістів в Маріуполі.

Як повідомляв "Знай. ua", копи заявили, що напади на активістів розкриті.

"Знай. ua" писав, що облита кислотою Гандзюк записала жорстке поводження з лікарняного ліжка.