Співробітники Служби безпеки України спіймали на хабарі одного з керівників виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

Оперативникам спецслужби вдалося встановити, що чиновник надто перевищив свої посадові обов'язки. Він організував протиправний механізм вимагання у підлеглих неправомірної вигоди за нарахування встановлених грошових премій.

Співробітники, які працювали на нього, повинні були платити йому "таксу" у розмірі 50% від нарахованої їм суми заохочення.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Оперативники СБ України затримали чиновника безпосередньо під час передачі "данини" від керівника одного з районних підрозділів в розмірі 35 тисяч гривень.

В рамках кримінального провадження, яке було відкрито за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Операцію по затриманню зловмисника провели співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, його регіональним підрозділом і Головним слідчим управлінням СБ України спільно з прокурорами Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях підслідних слідчим Державного бюро розслідувань Генеральної прокуратури України.

Раніше стало відомо, що співробітники Служби безпеки України блокували спроби спецслужб країни-агресора дестабілізувати ситуацію в Україні через кримінальні угруповання, які підконтрольні "злодіям в законі" в РФ.

Нагадаємо, українців врятували від небезпечного препарату-вбивці. СБУ блокувала контрабанду анаболічних стероїдів в Україну.

Як повідомляв "Знай. ua", Захарченко забрав до себе в пекло відомих бойовиків. На Донеччині ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" і "Сирена".

"Знай. ua" писав, що СБУ спіймала "злодіїв в законі" з "ДНР. Зловмисників затримали в Запорізькій області.