З'явилися нові подробиці зухвалого нападу на інкасаторів у Одессі. Відомо, що нападники вкрали більше 3 мільйонів гривень та поранили двох осіб. Один з постраждалих ще в реанімації, а другий вже на стадії виписки.

Про це стало відомо завдяки заяві головного лікаря міської клінічної лікарні №11 Миколи Турчина.

"Першого пацієнта прооперовано, видалені уламки. В принципі, його можна відпускати додому. Другий дуже важкий, довго йшла операція, відновлювалися судини. Там ушкодження артерії, стегнової вени, перелом шийки стегна і легке поранення передпліччя", - заявив лікар.

На жаль, другий поранений все ще залишається в реанімації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одеські ЗМІ опублікували фото приголомшливих наслідків збройного нападу на інкасаторів, яке відбулося 28 вересня ввечері на вулиці Софіївській, в результаті чого були важко поранено двох людей.

Правоохоронці повідомляють, що інцидент стався близько 20:00 в центрі Одеси, на вулиці Софіївській, на перехресті з вулицею Торговою. У результаті зухвалого пограбування здобиччю злочинців стали 3,5 мільйона гривень.

Після нападу розбійники втекли з місця злочину на автомобілі Lexus. За інформацією копів, інкасатори піддалися нападу в момент, коли вивозили гроші з розташованого тут пункту обміну валют.

Варто нагадати, що мережу шокувала новина про те, що 25 вересня прямо в центрі Києва обікрали громадянина Ізраїлю в той час, поки він перебував у ресторані місцевої кухні. Про це стало відомо з повідомлення "Країни" з посиланням на джерела в поліції.

Як розповіло джерело, цей неприємний випадок стався в ресторані української кухні "PetruSь", який знаходиться на Еспланадній. Шокує те, що ресторан знаходиться в дорогому кварталі.

Нагадаємо, 12-річний школяр обніс бабусю крутіше досвідчених рецидивістів.

Як повідомляв Знай.uа аферисти обдирають до нитки пограбованих українців.

Знай.uа писав, приїхали ловити себе: київська охоронна фірма відрізнилася розумом і кмітливістю.

Обережно, на кадрах відображені сцени насильства!!! 18+