За станом на 30 вересня 18:00 путінські боевики так званої "ДНР" відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил на околиці Авдіївки вже шість разів. Незважаючи на те, що терористи били з гранатометів і кулеметів великого калібру, українським військовим вдавалося відповісти на провокації. Про це пишуть "Подробности".

Як відзначають бійці ЗСУ, зараз на Донбасі тишь да гладь, так як "росіяни поїхали, а ці тепер сидять нижче води, тихіше трави і нічого не роблять".

Буквально півтора місяці тому майже кожен метр передової на землі було залито кров'ю українських солдатів. А зараз все спокійно, тільки час від часу пострілюють ворожі снайпери, але до цього вже звикли, розповідають українські військові.

"Хлопці на посту були, ну пролетіло два або три рази, поодинокими снайперськими, і по позиції", - повідомив журналістам військовослужбовець ЗСУ Олексій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в неділю, 30 вересня, бойовики обстріляли український Майорск. В результаті підлого обстрілу місцева жителька отримала кульове поранення голови.

"28 вересня 2018 близько 18:15 бойовики здійснили обстріл Майорска із застосуванням стрілецької зброї. В результаті обстрілу на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне вогнепальне поранення голови жінка. Постраждала перебуває в Бахмутській центральній районній лікарні", - зазначили в прес-центрі ООС.

А от працівники сільськогосподарського підприємства Бахмутський аграрний союз заявили, що бойовики обстріляли Новолуганське із застосуванням артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів.

Нагадаємо, що СБУ затримали представника "ДНР", який виявився громадянином України. За кермом авто з номерними знаками "ДНР", яке помітили в Києві, перебував громадянин України, екс-співробітник МВС України - представник однієї з українських страхових компаній.

Як повідомляв портал Знай.uа, на днях було опубліковано оповідання, звільнених українців з полону ДНР. Одне з таких оповідань шокувало найбільше.

Також портал Знай.uа писав, що в зоні проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 29 вересня, один український боєць отримав поранення.