Нещодавно користувачі "Київстару" почали активно скаржитися на збої в роботі мобільного оператора: не працював інтернет, зв'язок постійно зникав і взагалі така ситуація змусила тисячі людей відмовитися від послуг.


Скарги на "Київстар": що не влаштовує українців?


У коментарях на офіційному сайті оператора таких зауважень чимало. Починаючи від низької швидкості (хоча абонент сплачує за неї по повній), до скарг на операторів, з якими вийти на зв'язок практично нереально, а навіть якщо вдається, вони навряд чи допоможуть вирішити проблему:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Два дні телефоную, щоб перевірили чому немає мобільного інтернету, всім по барабану! Гроші взяли сповна, а послуги немає! Чекаю сьогодні, якщо немає, то відмова від всіх послуг "Київстару" і моя сім'я теж перестає користуватися", "Боже яке л*йно цей безлим 3G. Швидкість максимальна для моєї станції, навантаження немає, всі сплять, пінг150-200 !!!", "Впали нижче дна і мабуть це ще не межа, скоро будуть гроші брати за повітря. Такі надії були на компанію з ім'ям", "Коротко і лаконічно. Часті обриви зв'язку, по кілька разів на тиждень. Звернення на підтримку - не зв'язатися, а якщо і зв'яжешся, то всі відповіді для блондинок "перезавантажити роутер", " Дуже не задоволена Київстаром, виникла проблема з інтернетом, порив кабелю, на гарячій лінії виклик прийняли, прийшов молокосос від Київстару, і заявив про незаконне підключення до інтернету, нібито, так не годиться, але проблему можна вирішити, купуйте новий кабель", "Бабуся при смерті швидша!", - пишуть у коментарях.


У компанії поки що жодних пояснень не надали, і хоча зв'язок з часом стабілізувався, але левова частка українців вже не хочуть мати справу із недобросовісним оператором.


Дивіться: користувачі скаржаться на "Київстар"


Нагадаємо, Lifecell масово заманює українців у фінансову пастку.
Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, де вперше запустили 5G.
Також Знай.ua писав, "Київстар" залишив без зв'язку тисячі українців.