Нинішня "влада" Криму не хоче віддавати підприємство дитячий табір "Південний", який знаходиться в селі Піщане так званого "ЛНР" і вважає його своїм. При цьому до 2014 року табір був комунальним володінням Луганської обласної ради. Суперечності виникли в 2014 році.

Луганська облрада купила табір "Південний" в 2001 році на аукціоні за гроші з місцевого держбюджету. Після цього на відновлення і модернізацію табору за 12 років вклали 35,5 мільйона гривень.

За ці роки там безкоштовно відпочивали діти чиновників Луганської області, діти бюджетників і діти-сироти. Після того, як почалися військові дії, угруповання "ЛНР" вважає себе повноправним власником табору.

Проте з терористами "ЛНР" не згодна окупаційна "влада" Криму, яка практично відразу націоналізувала "Південний".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Російська влада повністю ігнорує запити "ЛНР" щодо "Південного".

"Ця тема була дуже болючою – "Південний" був символом успіху обласної влади. Історія з табором показала, що Росія просто наплювала на луганських дітей", - розповідає редактор програми Донбас. Реалії Андрій Дехтяренко.

Фактично ж табір передали на базу якоїсь фірми "Дельфін", але що там відбувається невідомо досі. При цьому, незважаючи на те, як "влада" Криму розповідає про підтримку "молодих республік", віддавати їм права на комунальне майно Луганської області на території півострова ніхто не збирався.

Нагадаємо, Захарченко забрав до себе в пекло відомих бойовиків. Про терористів дізналися з соцмереж.

Як повідомляв "Знай. ua", "ЛНР" презентувала скандальний фільм, мережа вибухнула від сміху. Безумство окупантів не перестає дивувати.

"Знай. ua" писав про біографію і досьє на натхненника сепаратистів Олега Царьова.