На окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу знову стає спектоно. За минулу добу, 5 жовтня, бойовики 19 раз обстріляли позиції українських захисників.

Українська армія (ЗСУ)
Українська армія (ЗСУ)

Обстріл позицій бійців операції Об'єднаних сил не закінчуються навіть незважаючи на раніше укладені домовленості про режим тиші. Проте українські військові заявляють про повний контроль ситуації. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС.

Ранкове зведення на 07:00 06 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 5 жовтня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 5 oktober 2018

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Напередодні терористи вели прицільний вогонь по захисникам Кримського, Вільного, Камишевахи, Троїцького, Луганського, Шумів, Мар'їнки, Новотроїцького, Павлополя, Гнутового, Водяного і Широкіно. Для обстрілу вони застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 82 і 120 мм (сім разів), озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Українська армія (ЗСУ)
Українська армія (ЗСУ)

Мінометним вогнем обох калібрів окупанти накривали позиції бійців Об'єднаних сил поблизу Троїцького та Луганського. З мінометів меншого калібру вони били по опорним пунктам захисників Павлополя і Гнутово. Позиції захисників Кримського, Луганського і Павлополя також потрапили під обстріл з озброєння БМП, Камишевахи – із протитанкового ракетного комплексу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові подробиці жахливої війни на Донбасі. Бойовики продовжують знищувати і топтати українську землю. Терористи прицільно обстрілюють ООС, солдати вмирають кожен день, багато поранених. Донбаські терористи застосовують зброю заборонену Мінськими угодами.

Варто нагадати, що нинішня влада Криму не хоче віддавати дитячий табір "Південний", який знаходиться в селі Піщане так званої "ЛНР" і вважає його своїм. При цьому до 2014 року табір був комунальним володінням Луганської обласної ради. Суперечності виникли в 2014 році.

Луганська облрада придбала табір "Південний" в 2001 році на аукціоні за гроші з місцевого держбюджету. Після цього на відновлення і модернізацію табору за 12 років вклали 35,5 ммл гривень.

Нагадаємо, отруєння в окупованій Макіївці: відморозки з "ДНР" зізналися у скоєному.

Як повідомляв Знай.uа бартер війна та злидні: на Донбасі розповіли про гнилі принади "руського міра".

Знай.uа писав, українські військові покажуть свою силу і міць в Азовському морі, окупанти трясуться від страху.