Днями одіозний чорношкірий бойовик "ДНР" Айо Бенесс опублікував скандальне відео із зверненням до жителів окупованого Донбасу.

У мережі висміяли черговий виступ бойовика, якого за колір шкіри називають "Чорний Ленін".

Цього разу пропагандист комунізму обурювався через ситуацію з "виборами" на окупованому Донбасі.

Відео виступу було опубліковано самим бойовиком на порталі YouTube.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Феєричний дол ** еб", "Яка Кумедна бібізянка", "Прідонбашенний?", "Прелесть какая. Сподіваюся вони там один одного перестріляють", "В дИрляндіі на п'єдесталі розділили між собою місця три придурка: цей чЛенін -1, едька басурін - 2, пашка Губарєв -3 ", - написали користувачі під відео.

Нагадаємо, соцмережі насмішило відео з промовою бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо по кличці "Чорний Ленін", який обурений "виборами" в окупованому Донецьку.

Бойовик вважає, що недавній вибух на з'їзді "Комуністичної партії "ДНР" стався щоб не допустити коммуністів до "народної ради". Однією з цілей вибуху він вважає також спробу прибрати головних комуністів - Ірину Якіну і претендента на пост глави так званої "ДНР" Ігоря Хакимзянова.

"Я вам кажу, проклята терористична буржуазна сволота, вам не злякати нас комуністів, вам не нахилити нас, ми будемо боротися до кінця! Наша мета побудова соціалізму і відновлення СРСР", — завив "Ленін".


Як повідомляв раніше Знай.ua, мережу сколихнула новина про те, що так звані вибори в "ДНР" пройшли зовсім не гладко.

Як стало відомо, до участі в незаконних виборах терористичної організації "ДНР" допустили п'ять "кандидатів".

Таким чином, відмову отримали лідер "Народного ополчення Донбасу" і так званий "народний губернатор Донеччини" Павло Губарєв, передає Інтерфакс з посиланням на Lenta.ru.

Про ці факти розповіла глава "ЦВК ДНР" Ольга Позднякова. Вона також додала, що на засіданні "ЦВК" було відмовлено в реєстрації двом кандидатам - Валентину Спиридонову (директор Єнакіївського хлібозаводу) і Павлу Губарєву "у зв'язку з недостовірністю підписів жителів" ДНР "в наданих ними в ЦВК підписних листах".


Також Знай.ua писав про те, що просочилася інформація про поставку зброї на окупований Донбас з боку Білорусії.