Напередодні в Маріуполі засудили двох злочинців за пограбування жителів міста з використанням снодійного. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Жовтневим районним судом р. Маріуполя засуджені до реальної міри покарання двох місцевих жителів, які збагачувалися за рахунок “сплячих” громадян", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що в період з липня по грудень 2015 року двоє хлопців у віці 16 і 19 років знайомилися з перехожими і пропонували разом випити. У ході спільного розпиття юнаки непомітно підсипали снодійне в напій своїх майбутніх жертв.

Після того, як медичний препарат зі снодійним ефектом починав діяти, злочинці використовували безпорадний стан потерпілих і грабували їх.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Однією з жертв зловмисників став співробітник правоохоронних органів, який погодився в свій вихідний випити з ними склянку пива, а через кілька годин його без ознак життя виявили на лавочці перехожі. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка наступила в результаті передозування снодійним препаратом", - розповіли в прокуратурі.

Також хлопців звинувачують у тому, що в одному з міських кафе Маріуполя, вони в ході конфлікту погрожували револьвером однієї з працівниць закладу. Правопорушників заарештували в січні 2016 року.

"За скоєння кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж) і ч. 2 ст. 185 (крадіжка) юнака, в той час неповнолітнього, засудили до 5 років 6 місяців позбавлення волі. Його старшого раніше судимого товариша – за ч . 1 ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) і ч. 1 ст. 119 (вбивство з необережності) – до 7 років позбавлення волі", "-

Дети разгромили магазин... Наблюдала только что на Грушевского очень странную картину. Дети, человек 50-70, прибежали со...

Geplaatst door Angelina Bakalinskaya op Zondag 7 oktober 2018

Нагадаємо, 12-річний школяр обніс бабусю крутіше досвідчених рецидивістів. Хлопець поцупив речі на загальну суму близько 20 тисяч гривень.

Як повідомляв "Знай. ua", безжальна натовп дітей розгромила магазин в самому серці Києва. 50-70 чоловік прибігли з боку метро "Арсенальна".

"Знай. ua" писав, що копи схопили підозрюваного в нападі на інкасаторів в Одесі. Нападника затримали завдяки складеного орієнтування.