З’явилися моторошні подробиці загибелі акторки "Дизель шоу" Марини Поплавської, яка потрапила у ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, очевидці трагедії розповіли, що при ударі автобуса, яким їхали артисти проекту об вантажівку тіло Марини Поплавської фактично розірвало на частини. Свідки трагедії відзначили, що після удару її викинуло з автобусу, тіло трішки протягнуло, проте у самому авто залишились внутрішні органи акторки.

Відразу ж по приїзду працівники поліції впізнали акторку та зробили заяву, що у аварії загинула саме вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу користувачі соцмереж відзначають, що імовірною причиною трагедії стало те, що водій автобусу у якись момент заснув за кермом при перевищенні швидкості та втратив управління.

“Він винен в одному: заснув! За що потрібно карати. Втомився – зупинись”, – прокоментувала одна з учасниць обговорень ДТП в Facebook.

Як розповів водій фури Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки.

Разом з тим варто відзначити, що знамениту українську актрису Марину Поплавську, яка трагічно загинула в автокатастрофі під Києвом, проводять в останню путь у Києві та Житомирі.

Прощання з артисткою, вчителем і зіркою КВН відбудеться в неділю 21 жовтня у МЦКМ "Жовтневий Палац" з 11:00 до 13:00.

Варто відзначити, що Поплавську поховають у рідному Житомирі. А в понеділок 22 жовтня о 10:30 відбудеться прощання у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру імені Кочерги. Потім відбудеться відспівування в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актриса буде похована на Корбутовському кладовищі на Центральній Алеї.

Крім того варто додати, що зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.

Актор на власній сторінці у соціальній мережі відреагував на сумну звістку про смерть своєї колеги Марини Поплавської.

"Я живий. Вона ні", – написав Крутоголов.

У коментарях до його посту друзі та знайомі актора висловлюють йому слова підтримки та співчувають через загибель Марини Поплавської. Серед них відомий волонтер і ведучий Олексій Мочанов, ведуча і акторка Тала Калатай, та навіть прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

Нагадаємо, мережу розчулили останні фото життєрадісної Марини Поплавської.

Як повідомляє "Знай.ua", поведінка медиків при аварії за участю акторів "Дизель шоу" шокувала українців.

Також "Знай.ua" писав, про неймовірні факти з життя осяйної і талановитої актриси Марини Поплавської.

Акторка гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська загинула в ДТП