У понеділок, 22 жовтня, стало відомо про знищення українськими військовими опорного пункту російських окупаційних військ на Донбасі.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Про це стало відомо із повідомлення офіцера ЗСУ Анатолія Штефана (Штірліца) у Facebook.

За інформацією військового, один з підрозділів Об'єднаних сил знищило опорний пункт і бронетехніку терористів ДНР. З безпілотників були скинуті гранати точно на позиції ворога біля Верхньоторецька (район Горлівки).

Військовий ЗСУ проілюстрував інформацію відповідним відеоматеріалом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

#адекватна_відповідь Невгамовні колоради кожного дня провокують спокійних ОС. Після декількох провокацій, знову ОСи в районі н.п.Верхньоторецьке полетіли в гості на РОП колорадів щоб трохи їх вжалити та зробити шмакі-бум. Трохи заспокоїли їх, як їх техніку так і колорадів що не встигли добігти до бліндажів. Вірте ОСам, у них є заспокійливе і вони його постійно застосовують. Все буде Україна і перемога за нами!🇺🇦 https://m.youtube.com/watch?v=92QKtoaNpFw

Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Zondag 21 oktober 2018

Нагадаємо, у неділю, 21 жовтня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 19 разів порушували режим тиші, за що і поплатилися.

бойовик "ДНР"
бойовик "ДНР"

Так, прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в Facebook пише, що всього за добу українські герої, захищаючи позиції, знищили вісьмох терористів. Протягом усього часу Об'єднані сили повністю контролювали ситуацію.

Бойовики використовували міномети калібру 120 і 82 мм, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети. Вогнева відповідь українських бійців коштувала терористам дуже дорого: за даними розвідки, окупанти втратили 8 людей, ще двоє отримали поранення.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Також повідомляється, що за 24 години троє українських військовослужбовців отримали поранення. На щастя, обійшлося без загиблих.

ЗСУ
ЗСУ


Як писав раніше Знай.ua, російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції український військових на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляють у прес-центрі ООС.

Так, наразі вже відомо, що відразу троє українських героїв отримали поранення різного ступеня тяжкості минулої доби.

ЗСУ
ЗСУ

Крім того відомо, що російські окупанти протягом доби більше двох десятків разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Зокрема, проросійські бойовики били зі 82-міліметрових мінометів, 82-ий і 120-ий калібри по захисниках Кримського та на Приазов'ї. Також бойовики відкривали вогонь у напрямку українських військових, які захищають Водяне та Широкине.


Також Знай.ua писав про те, що 22 жовтня у Києві о 12:00 поліція затримала громадянина Росії, уродженця республіки Інгушетія Салмана Сайнароєва.