У мережі обговорюють те, як пропагандисти бойовиків на Донбасі продовжують складати страшилки і казки про українських військовослужбовців.

Сепаратистські ЗМІ публікують відповідні "історії".

Так, в одному з таких "видань" 26 жовтня розповіли про "голодуючих бійців ВСУ", які на ґрунті "слабкого і неякісного харчування грабують населення і продуктові магазини", а також про "постійні п'янки і конфлікти" в українській армії.

Про це повідомив так званий "заступник начальника народної міліції ДНР" Едуард Басурін.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"У 56-й бригаді бойовики відмовляються від прийому їжі, так як вона непридатна, приготована в антисанітарних умовах і з прострочених продуктів. Через це українські вояки змушені добувати продукти в довколишніх населених пунктах, грабуючи приватні магазини і обкрадаючи місцеве населення. По-свійськи вони називають мародерство продуктовим рейдом", - заявив він.

Крім того, бойовики "помітили" "посилення" криміногенної обстановки на території України.

"Жителі прифронтових районів, втомлені від щоденного терору, вступають у конфронтацію з силовиками, сутички нерідко закінчуються жертвами з обох сторін… Всього за минулий тиждень в результаті таких конфліктів госпіталізовано шестеро бойовиків ВСУ і четверо цивільних. Один боєць 58-ї бригади - сержант Клименко - від отриманих травм помер", - сказавши Басурин.

В мережі відразу відреагували на заяву окупантів.

"А що, снігурі закінчилися?", "Ще не прилетіли", "Вони в пунктах переливання ще й кров расейску крадуть! П'ють, наволочі!", - не без сарказму пишуть користувачі.

У столичному аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного чоловіка, який входив до складу бойовиків на Донбасі.

Вдалося встановити, що молодий хлопець виконував завдання російських найманців. Зоною його дії було місто Сніжне, розташоване на території окупованого Донбасу. В діях на боці російських бойовиків його викрили під час прикордонного оформлення, коли він потрапив на територію України з Білорусі.

Нагадаємо, раніше волонтер розповіла про тортури бойовиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа" стало відомо, що бойовики наплювали на перемир'я.

Знай.uа" писав, про те, як бойовики створюють "картинку" для фейкових новин.